פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים כבר מהצהריים יש לי בעיות של התחברות לMESSENGER[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אתה מנוי בברק? אם כן, אז יש להם בעיות בזמן האחרון, מה שמזמבר את המסנג'ר לחלוטין. מהצריים אני מחפש את הפתרון לבעיה, עד שהחלטתי לנסות יוזר של חבר שמנוי ב 012 והפלא ופלא המסנג'ר מתחבר. התקשרתי עכשיו לתמיכה ויש להם הודעה שיש תקלה ובלה בלה בלה... גם מגבילים תעבורה וגם תקלות! לא יאמן.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים שלום ..תראו כל פעם שאני מנסה להתחבר למסינגר הוא נכנס ונתקע אני לא יודע למה זה קורה זה כבר מאתמול .. אבל מהמסינגר הישן נכנס רגיל .. מישהו נתקל בבעיה הזאת ניסיתי למחוק ולהתקין זה לא עזר??
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים שלום.כבר יומיים שמהמסנג'ר מתחבר בקושי.או שהוא מסרב להתחבר, או שהוא יוצא איתי גבר ומתחבר לשתי דקות ומתנתקיש את זה לעוד מישהו?מה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים תן לי לנחש... אתה מנוי של 013 ברק ?http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480044,00.html
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים כן , זה כבר מאתמול בבוקר לעזעזאל , מה לא ניסיתי לעשות עד שזה גילתי שזה אצלהם. (ברק 013)שיתקנו את החרא הזה כבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.