עבור לתוכן

SAMSUNG SyncMaster 971P ייעוץ לפני קנייה..

Featured Replies

פורסם

טוב אז אחרי שהתוודעתי טיפה יותר לפורום

ואחרי שוטטות ממושכת על ביקורות על מסכים.. החלטתי להעלות טיפה יותר את התקציב שלי (מ1200 ל1800 במקרה הכי גרוע)

אז אחרי קריאה של הביקורת על 4 מסכים עם פאנל VA על שלל גווניו ועקב תקציב די מוגבל, נראה לי שאני הולך על המסך הנ"ל.

אז לפני שאני מוציא כזה סכום של כסף אני רוצה לדעת שאני לא הולך להתאכזב..

השימוש העיקרי של המסך (כ80% מהזמן) הולך להיות על אינטרנט (אתרים, תוכנות התכתבות וכו') וצפייה בסדרות וסרטים..

השימוש המשני שלו הולך להיות על משחקים בסגנון Need For Speed carbon ו-Call Of Duty 4 ופחות על משחקי אסטרטגיה (לא יודע עד כמה זה משפיע אבל הכרטיס מסך שלי הוא באיכות די ירודה. סדרה 512mb nvidia 8400 של inno 3d.. מה לעשות התקציב שלי היה זעום בעניין הזה והוא נקנה מחבר שעבר לכרטיס הרבה יותר מתקדם)

עכשיו מבחינת השימוש באינטרנט וסרטים אני יודע שהמסך לא הולך להוות לי בעייה... אבל מבחינת המשחקים אין לי מושג איך הוא הולך להתנהג מבחינת הגוסטינג.. אני לא רוצה לקנות אותו ואחרי זה להתבאס באמצע המשחק

בנוסף לזה הבנתי שהתוכנה לכיוון המסך MAGIC TUNE די עושה בעיות, ושהמסך עצמו לא מסתדר עם כל כרטיס מסך (הדרייבר של המסך בכלל יעבוד על אקס פי 64 ביט?)..

אז אני אשמח לייעוץ לגביי הבעיות שנתתי והכוונה לגביי מסכים אחרים באותו התקציב (1800 במקרה הכי גרוע), בגדר האפשרי, במידה והמסך הזה לא באמת יענה על הציפיות שלי.

תודה לעוזרים

פורסם

נהוג פה בפורום לא להמליץ על המסך למשחקים, בגלל שיש לו תופעת קורונה שניתן להבחין בה. בד"כ בקטגוריה הזו ממליצים על ה-Viewsonic VP930 למשחקים, שעולה טיפה פחות.

למי שמשתמש ב-971P ממליצים להשתמש ב-SoftMCCS ולא ב-MagicTune. אומרים שיש לה פחות בעיות תאימות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ה930B היה הבחירה השנייה...

אז בכל מקרה אם אני מתכוון להשתמש במסך גם בשביל משחקים (לא משנה אם רוב הזמן אני איהיה עלהאינטרנט וסרטים) אז עדיף לי לקנות את ה930?

פורסם

אכן כן, ה VP930 הוא מסך מצוין למשחקים וייתן לך חווית משחק טובה, גם ה 971P יתאים אבל יש סיכוי לראות מריחות מסוימות

בעוד שה VP930 לא מציג מריחות שכאלה, בכל מקרה העיניין הוא מאוד סוביקטיבי ותלוי בבן אדם שמשתמש במסך.

נתונים יבשים אומרים מעט מאוד על ההתנהגות של המסך ואם באמת תראה בו מריחות או לא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

במקרה שלך אני ממליץ על ויוסוניק.אגב הוא כבר לא עולה פחות מ971P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים