עבור לתוכן

הA3 יצא בישראל

Featured Replies

פורסם

אני רציתי לקנות אותו, אבל לפי התגובות שאני רואה בהרבה פורומים הוא בכלל לא מצליח לנגן סרטים ב720p

ובנוסף הוא גם בכלל לא יכול לשדר על טלוויזיה יותר מ-480p.

,QQQ אתה יכול לנסות לנגן סרטים ב-720p ב-mkv??

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה משהו אחר? לזה זה מיועד, זה הכל.

למרות שאני חושב שזה לא שווה את הזיון של הסוללה, אני מעדיף נגן שינגן מספר מצומצם יותר של פורמטים אבל שתיהיה סוללה שתחזיק קצת יותר מדקה וחצי, במיוחד כשהמכשיר כזה גדול

תסכים איתי שלראות 480p ו720p בנגן זה אותו הדבר.

ולמקרה ולא הייתי ברור - לראות 720p בנגן, במסך הפיצפון של הנגן, זה בזבוז.

ופה מגיע הTv-Out, אבל בשביל נתונים ורזולוציה שכזו צריך כבר HDMI לא? [אני לא יודע מה החיבורים שיש לנגן].

עד שרועי יחליט לשדרג את A2, יהיה Q20 ולא Q5 :P

פורסם

אני רציתי לקנות אותו, אבל לפי התגובות שאני רואה בהרבה פורומים הוא בכלל לא מצליח לנגן סרטים ב720p

ובנוסף הוא גם בכלל לא יכול לשדר על טלוויזיה יותר מ-480p.

,QQQ אתה יכול לנסות לנגן סרטים ב-720p ב-mkv??

ניסיתי להריץ את Sin.City.2005.720p.HDTV.DTS.x264.Sample-THOR

אמר לי unsupported video codec (H.264 HP)

מה לעשות?

פורסם

תסכים איתי שלראות 480p ו720p בנגן זה אותו הדבר.

ולמקרה ולא הייתי ברור - לראות 720p בנגן, במסך הפיצפון של הנגן, זה בזבוז.

ופה מגיע הTv-Out, אבל בשביל נתונים ורזולוציה שכזו צריך כבר HDMI לא? [אני לא יודע מה החיבורים שיש לנגן].

מסכים לגמרי אבל כמו שאמרתי - זה שאתה יכול לראות במכשיר את הסרט זה רק צ'ופר, זה יותר מיועד לTV OUT (וכנראה שזה די מגמגם אז זה די חסר טעם, במיוחד כשזה פוגע אנושות בחיי הסוללה [כמעט שעתיים הורד לה])

לא יודע בקשר לHDMI

פורסם

מי החליט שהשימוש העיקרי שלו זה TVOUT ולא צפיה במסך?

אני לא חושב שאתה במעמד להחליט מה צ'ופר ומה העיקר...

פורסם

לא אמרתי שהמעמד העיקרי זה TV OUT, אמרתי שלצפות ב 720P במסך כזה זה מבוזבז כי המסף לא יכול להציג את זה ולכן זה נחמד ותו לא

פורסם

אתמול כתבתי תגובה והחלטתי ברגע האחרון לוותר עלייה- אבל היום אני פשוט חייב להעביר את הנקודה:

הנגן תומך בHD.

נכון זה טיפשי לבזבז אחוזים גבוהים של מקום על הנגן רק בשביל לראות סרט שהיית יכול להשיג בגרסה הרבה יותר קלה.

אבל זה כבר שיקול שלך מה תעשה עם המקום!

אני מבין שלא נוכל לנצל את האייכות במסך שהרזולוציה שלו פחותה משל הסרט, אבל זה עדין עדיף על זה שלא תוכל לנגן את הקובץ בכלל...

פורסם

או... שהיו חוסכים קצת במעבד והיו מגדילים את הסוללה כי זה פשוט בושה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים