עבור לתוכן

הA3 יצא בישראל

Featured Replies

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Nישהו יודע מה עם 30 ג'יגה?

פורסם

חיפשתי ברשת ביקורת אבל לא מצאתי משהו מקיף/רציני מספיק... אם מישהו מוצא please post here. :)

פורסם

למה ביקורות

זה A2 על סטרואידים... רע זה לא יכול להיות

אני הייתי קונה אבל בארץ שחטו את המחיר בניגוד לD2 שיצא טוב

כנראה נזמין מחו"ל

פורסם

אם A2 של 30 ג'יגה עולה 1700 וA3 של 60 עולה 2000 זה שחיטה?

זה דווקא נראה מחיר די מוצדק

פורסם

המחיר של A2 30 בחול הוא 1300 שזה 400ש"ח פחות

המחיר של A3 60 בחול הוא 1600 שזה ואללה.. גם 400 ש"ח פחות מבארץ

על מה לעזזל אני מוסיף 400 ש"ח?

D2 4G עולה בחול 650 ובארץ הוא עולה 949 שזה 300 ש"ח הפרש

על מה לעזזל אני משלם מחיר גדול ב30%?

הסיבה היחידה שקניתי את הD2 בארץ זה כי לא היה לי אפשרות לקנות מחו"ל...

המחירים בארץ גדולים בעשרות אחוזים (זה לא שלא ידענו את זה) זה מוגזם לדעתי במיוחד שבתור חייל 400 ש"ל זה לא בא בזול

פורסם

למען האמת אני דווקא מרוצה מאוד, אפילו מאוד מאוד מהמחיר בארץ.

מה שבאמת היה נראה לי שחיטה אמיתית זה שמוצר שעולה בחו"ל 400$ (מדובר באייפוד טאץ') עלה כשהוא הגיע לארץ 2800 (!!!!!!!) פאקינג ש"ח!!!

אני כנראה (כמעט בטוח, למעשה), קונה את ה-A3 בימים הקרובים. אני אתן איזה חוות דעת אחרי שאני אשחק איתו קצת.

פורסם
  • מחבר

בארץ באמת קצת מגזימים עם המחירים, למשל הD2 ארבע גיגה עולה באמריקה בערך 700 ש"ח לעומת בארץ 949.ולא רק זה בגרסה הישראלית של D2 אתה גם לא מקבל מטען מקורי -מה שמקבלים בכל מקום אחר בעולם אבל כנראה היבואן מוציא אותו כדי שתשלם עוד 70 ש"ח בנוסף בשבילו

פורסם

כי פה בארץ יש מכס ומע"מ על מוצרים מהסוג הזה

שזה אומר לפחות תוספת של בין 20-30% לשלמונים למדינה ולנבחריה ... שהתחת יהיה להם מרופד כמו שאומרים ..

אז אם תקחו את זה בחשבון (ואני לא אומר שלא שווה לנסות להביא מחול לפעמים) אז תראו שלא מקפיצים מחירים סתאם

חשוב לקחת בחשבון את עניין האחריות

לי באופן אישי יש A2 שהייתי יחסית מרוצה ממנו עד שלאחרונה (ממש אחרי גמר שנת האחריות שלו) הוא הפסיק לעבוד ושבק חים ... פשוט

מת

אני לא טורח ולא מעצלנות להתקשר ליבואן לראות מה ניתן לעשות

אני פשוט לא קונה COWON יותר ...

אבל זה רק אני ...

פורסם
  • מחבר

לי באופן אישי יש A2 שהייתי יחסית מרוצה ממנו עד שלאחרונה (ממש אחרי גמר שנת האחריות שלו) הוא הפסיק לעבוד ושבק חים ... פשוט

מת

אני לא טורח ולא מעצלנות להתקשר ליבואן לראות מה ניתן לעשות

אני פשוט לא קונה COWON יותר ...

אבל זה רק אני ...

בקשר לכך שהA2 שלך מת זה לא קשור בכלל לאיכות ייצור ובמיוחד לא של COWON אולי של נגנים ג'נרים מוצרי מדבקה-כל סוללה מתה מתישהו וצריך להחליפה ויש את אותה בעייה עם כל נגן בשוק -אתה יכול לחפש בהרבה פורומים ואנשים יגידו לך שהאייפוד הארכוס קראיטיב... שלהם מת ואז הם החליפו סוללה והוא עבד.לדוגמא הסוללה על הלוח אם שמשאירה את השעון של המחשב עובד כאשר מכבים את המחשב-אחרי הרבה זמן היא מתה ותמיד מתאפס לך השעון כל כיבוי והדלקה.

פורסם

על פי מה שזכור לי בחול הנגן עולה 400 דולר

שזה יוצא פחות או יותר 1600 שקל

תוסיפו לזה פלוס מינוס 50-30 דולר דמי משלוח

1700-1800 שקל?

ומה קורה אם המכשיר נדפק בזמן האחריות...

עוד 50-30 לשלוח לחול...

וכל הכאבי ראש האלו שווים את חיסכון של ה 200-300 שקל?

וגם מאפשרים לכם לחלק את זה לתשלומים נוחים

ומי שלא רוצה גם נותנים לו הנחה אם הוא משלם במזומן.

פורסם

רציתי לקנות היום את הA3 בבאג אבל כשהתקשרתי לסניף התברר שאין להם אותו עדיין בכלל. נאמר לי שהוא תקוע כבר חודשיים בארץ במכון התקנים (וכל זה רק בגלל שיש מטען בפנים). כמה זמן זה עוד אמור להתעכב שם? ???

פורסם

אני ממש לא בטוח שהוא באמת יצא...

עד לפני כמה דקות בכלל הייתי בטוח שהוא לא, אבל אז ראיתי את הלינק הבא: http://www.netshops.co.il/UploadProductFiles/buy_20060615.swf שנראה דיי אמין, אז אני מתחיל לפקפק...

האמת שממש מעצבנת אותי העובדה שחנויות מתיימרות "למכור" את הנגן, למרות שהוא עדין לא בידיים שלהן.

זו בעצם מכירה מוקדמת לכל דבר- ולדעתי הם צריכים להצהיר על כך!

עובדה נוספת שגורמת לי לפקפק באמינות הדברים היא שבiaudiophile : http://iaudiophile.net/news.php הכריזו שהוא יצא רק בקוריאה, ונראה לי הגיוני שCOWON תחכה עם ההשקה לעולם המערבי קצת יותר קרוב לקריסמיס.

תגידו מה הדלתא בין A2 ל A3? (פרט לנפח)

כאילו אילו פיצ'רים שבאמת נרגיש בחשיבותם הם היו יכולים להוסיף?! :)

ד.א. - סתם בשביל הפרוטוקול, אני לקוח A2 ממש ממש ממש!!!! מרוצה.

פורסם

ההבדלים העיקריים הם תמיכה רחבה בכל מיני codecs (יש שם שבב בשם DaVinci), מה שאומר שכמעט ולא יהיה צורך להמיר קבצים בשביל להריץ אותם על ה-A3, מסך עם רזולוציה הרבה יותר גבוהה (480x272 VS. 800x480), תמיכה בניגון HD 720P (הבנתי שהנגן קצת מקרטע כשהוא מריץ אותם) וזהו פחות או יותר. אה ויש שם ספיקר קטן שהוא סטריאו ויש לו הספק של 1W+1W (לא יודע אם היה לA2).

אה, וזמני הסוללה שלו נהיו הרבה פחות טובים (9 שעות אודיו ו-7 לוידאו).

הנה הספציפיקציות הרשמיות שלו אם אתה רוצה: http://www.cowonamerica.com/products/cowon/a3/

פורסם

פרט לשיפור המשמעותי ברזולוציית מסך (למרות שאני לא מבין איך אפשר יותר טוב ממה שיש...) אף שינוי לא נשמע לי מספיק משמעותי בכדי לשדרג...

גם היום כל סרט שאני זורק עליו הוא יודע לנגן (וזו אולי הגדולה המרכזית שלו).

לגביי הספיקר- זה שהיה סטריאו זה בטוח (בחלק העליון יש שני פתחים), אם שיפרו אותו זה יכול להיות נחמד - למרות שאני מאוד מרוצה ממש שיש היום.

בעצם גם תמיכה ב HD יכולה להיות אחלה, למי שיש טלויזיה שתומכת... (אני מניח שזה גם ב TV OUT, כן?).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים