עבור לתוכן

כמה דברים שהכנתי משיעמום... דעתכם בבקשה תודה מראש...

Featured Replies

פורסם

שיעמום:

[2.jpg

שיעמום:

1-1.jpg

שיעמום אחוצ'רמוטה:

Untitled-1-1.jpg

חבר ביקש היה לידי...

Untitled-1copy-3.jpg

זה יותר ישן מהאחרים ניסיתי ליצור דם יבש לא דמעה שממש זולגת... האמת היא שהפסקתי באמצע העבודה ובאמת שגם אני לא מרוצה

מהתוצאה איך שהיא... וזה פעם ראשונה שאני מנסה כזה דבר... סתם רציתי דעה אם זה ניראה לכם בכלל התחלה של משהו טוב

4copy.jpg

פורסם

סך הכול עבודות ממש טובות... מה שמפריע לי בתמונה הראשונה זה שהחלק העליון של הכדור למבצבץ בצדדים וזה די מפריע... וגם הצל של הכדור בכלל לא נכון.

אבל בכללי אחלה עבודות. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

כן אחי גם אני שמתי לב לזה אחרי ששמרתי ולא היה לי כוח לתקן... ובקשר לצל גם שמתי לב אבל לא יודע לא הסתדר לי...

יש לי תידע רק עכשיו אני מתחיל לפתח אותו אז בקטנה... איך אדיסון אמר "לא נכשלתי 1000 פעמים רק גיליתי 1000 דרכים שלא עובדות"

טוב נו אני לא זוכר איך בדיוק הוא אמר אבל אותה פואנטה :P

פורסם

יפה מאוד :xyxthumbs:

פורסם

נראה שאלו דברים שעשית יותר בשביל עצמך כתרגול.

ב"שעמום" הראשון יש רק דבר אחד שבאמת ראוי לציון חיובי - הצל שמטיל הכדור על הרצפה. אמנם יש חוסר דיוק רציני במיקום שצריך להסתיים הצל של החלק האטום, אבל הצל של החלק השקוף נראה משכנע.

יש לך שם שגיאה רצינית נוספת - ההברקה של החלק השקוף של הכדור לא ממוקמת טוב ולא עקבית עם מקור האור. היא מסתיימת בקצה הלא נכון של האליפסה שמהווה את הבסיס של החלק האטום (צריכה להסתיים בקצה התחתון שלה).

ה"שעמום" השני - חמוד, אבל נסחפת יותר מדי עם ההברקות של הטבעת מסביב (4 השתקפויות אור בסימטריה שכזו כבר מתחילות להראות כהגזמה)

2 החתימות - לא נראות מושקעןת במיוחד, אבל הצבעים טובים. אם אתה אחראי לצבעים אז עשית עבודה די טובה בבחירה שלהם.

לגבי התמונה האחרונה - נראה כמו דם קרוש, אבל הצורה לא יצאה טוב. אם אתה רואה שיוצא לך משהו שלא התכוונת (אני מתאר לעצמי שרצית לעשות משהו שנראה כמו חתך או פציעה, לא כמו נוזל שזורם במורד הפנים), תשתמש ברפרנס. תבדוק תמונה של מישהו שבאמת פצוע כפי שאתה מתכוון לעשות ותן לתמונה להנחות אותך.

הבעיה העיקרית היא באחידות היתרה של מה שעשית (לא מגוון מספיק), וכמובן בצורה עצמה. בגלל שזה אחיד כל כך, זה לא משכנע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים