עבור לתוכן

איזה מסך 17 הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

איזה מסך 17 הכי טוב?

עד 1300 שקל עם שטיחה

תודה

פורסם

MAG, ללא ספק

;D

פורסם

אל תזרוק מילה בלי נימוק או הסבר ומאג הם לא הכי טובים בשום קטגוריה ובשום מחיר.

המסך הכי טוב לתקציב הזה הוא CTX PR711FL, משתמש בשפורפרת מסך Sony FD-TRINTRON,

גודל נקודה 0.24, רזולוציה מקסימלית 1600X1200 ב-75HZ, הוא מסך חד מאוד ואמין מאוד, מומלץ.

פורסם

לפי דעתי LG עדיף הם ממש מצויינים משתמשים ב שקק FLATRON ממש תענוג לעבדו יש את הדגפ F700P ממש מסך טוב וגם נראה טוב

תומך ברזולוציה של 1600*1200

http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2515&category_uid=645

אני לא יגיד לך ש ה CTX הוא לא טוב שניהם נחשבים למסכים ממש טובים אבל אי פשוט אוהב את LG.

תחליט אתה.

פורסם
  • מחבר

אני בחור את מסך 17

LG f700b

מחיר 1070 שקל

פורסם

גם אני עומד עכשיו לפני רכישה ואני מתלבט בין הAOC 7A+ לבין ה CTX PR705F

ודווקא ה MAG PF796 נראה מצויין מבחינת הנתונים שלו 1200X1600 ב76HZ

פורסם

לא ממליץ על צאגים הם לא עובדים כבר עם סוני כך שהשקק שלהם זה לא TRINITRON.

פורסם

גם אני עומד עכשיו לפני רכישה ואני מתלבט בין הAOC 7A+ לבין ה CTX PR705F

ודווקא ה MAG PF796 נראה מצויין מבחינת הנתונים שלו 1200X1600 ב76HZ

לא הייתי מתקרב ל PF כי זה לא שפורפרת טריניטרון, ה FD זה סיפור אחר לגמרי.

פורסם

ב1300ש"ח הPR711F של CTX יהיה הטוב ביותר. הוא והPR705F יעלו בלי לדבר הרבה על ה7A+ של AOC. למה? (SunMen. זה גם בשבילך..) פשוט כך שביצועי המסך הזול יחסית למפרט של AOC לא נראים מבטיחים. אני לא ממש מסתמך על זה, אבל אני מאמין שמבחינה עקרונית ומסוימת הAOC נופל בביצועיו. אולי הוא בעל שפופרת חלשה שלא תספיק להרבה זמן. אולי תוך תקופה קלה, או שמא הוא לא בנוי לשימוש מרובה, יהיו ריצודים בשולי הצג. ממש אי-אפשר לדעת אם לא מנוסים עם אותו מסך ספציפי, או לפחות עם אותו חברה אשר מייצרת אותו.

פורסם

מה שבטוח לא להעיז בכלל לקנות Proview, כל חנות מנסה לדחוף את ה-Proview העלוב הזה,

לדודים שלי יש את ה-DX997NS 19" ולחבר שלי יש את ה-DX787NS 17", אחרי חודשיים שתי המסכים

האלו לא יכלו לעבוד ב-1024X768, ב-800X600 רואים בסדר אבל יותר גבוה מזה כל המסך מעוות,

רואים תמונה מגעילה, בקושי מבינים מה רשום {רציני}.

ולמי שאמר לקנות Mag, אז לא... אין להם מסכים שיכולים להתחרות במסכים המקבילים של החברות האחרות.

תקנה משהו של CTX, IIYAMA, SONY, SAMSUNG {לפי התקציב, ובתקציב של ה-CTX PR711FL כמו שאמרתי

בהתחלה הוא הכי טוב}

פורסם

דינו, אתה סגדת לPROVIEW לפני כמה חודשים.

מה קרה?

;)

פורסם

שראיתי שהם פועלים טוב בחודשים הראשנים חשבתי שהם מסכים טובים יחסית למחיר שלהם, אחרי כמה חודשים כל המסך התעוות ואי אפשר לעלות ברזולוציה של יותר מ-800X600 אפילו שהמסך תומך 1600X1200, מעל 800X600 הכל מגעיל, אז בגלל זה עכשיו אני שונא את

החברה הזאת, לא שיש לי מסך שלהם אבל הם גרועים ביותר, כנ"ל AOC וכל שאר החברות המסריחות. :nono:

פורסם

מה שבטוח לא להעיז בכלל לקנות Proview, כל חנות מנסה לדחוף את ה-Proview העלוב הזה,

לדודים שלי יש את ה-DX997NS 19" ולחבר שלי יש את ה-DX787NS 17", אחרי חודשיים שתי המסכים

האלו לא יכלו לעבוד ב-1024X768, ב-800X600 רואים בסדר אבל יותר גבוה מזה כל המסך מעוות,

רואים תמונה מגעילה, בקושי מבינים מה רשום {רציני}.

ולמי שאמר לקנות Mag, אז לא... אין להם מסכים שיכולים להתחרות במסכים המקבילים של החברות האחרות.

תקנה משהו של CTX, IIYAMA, SONY, SAMSUNG {לפי התקציב, ובתקציב של ה-CTX PR711FL כמו שאמרתי

בהתחלה הוא הכי טוב}

SONY, SAMSUNG אפשר אפילו מומלץ! בחיים לא CTX, IIYAMA. ולפני שיקפצו החכמולוגים שיגידו שאני מדבר בלי הוכחוץת אז באמת איןלי רק הדעה האישית שלי ומניסיון של חברים. למרות מה שאומרים פה MAG הם המסכים הכי טובים... מחזיקים הרבה זמן ולא עושים בעיות.

פורסם

אני לא חכמולוג, אבל כנראה שאתה לא ממש מבין, CTX ו-Iiyama הם מסכים בין הכי טובים, נותנים תמורה מלאה לכסף,

איכות תמונה ללא פשרות ומפרטים גבוהים במיוחד {בהתאם לתקציב}, ו-Samsung היא קצת פחות מהם.

Sony זה כבר עולם אחר, הם באותה איכות של מסכי Eizo, שתיהם יצרניות מובילות בשוק מסכי המחשב, אבל לא כל

אחד ירשה לעצמו לקנות מסכים שלהם, סוני 17" CRT עולה 1800ש"ח, בזה אפשר לקנות כמעט את ה-CTX 452PRO,

שהוא 19" לא רע בכלל עם שפופרת Mitsubishi Diamondtron.

ו-Mag היא לא החברה הכי טובה וגם לא נכנסת בקטגוריה של החברות המובילות, אין לה מסכים שמצליחים להתמודד

מול הדגמים של Iiyama ו-CTX ובכלל נגד Sony ו-Eizo, יש לה מסכים לא מתקדמים במיוחד ואפילו אני יגיד מיושנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים