פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים שלום לכולם רציתי לשאול כיצד ניתן לבצע OC ל HD (דיסק קשיח)יש לי לוח אם MSI NEO P35מעבד של אינטל E6600 C2Dדיסק קשיח 320 מגה 16MB של קינגסטון כרטיס מסך 8800GTS 320MB והאם יש לכם הצעות לOC גם למעבד ולכרטיס מסך ולהכול הצלחתי להגיע עם המעבד ל 3000מגהרצ 9x333 ונתתי לו 1.500 וולט האם זה טוב תיעצו לי מה לעשות ואיך להמהיר בצורה טובה יותר תודה אנשים
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים ווואווווו חבר הגזמת.1.5 זה הרבה מתח למעבד שלך...........................תוריד מתח ל 1.33 ומהר..מה הטמפ' שלך?לא עושים OC לדיסק הקשיח.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים לא שמעתי דבר כזה שעושים OC לדיסק הקשיח. באמת קצת הגזמת במתחים, איך הגעת ל- 1.5, זה לא מתח מוגזם בכללי אבל בשביל 333X9 זה קצת OVERDOSE אפשר לדעת איך הגעת ל-1.5, והאם עשית את זה באופן מבוקר?
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים הוא סהס העלה איזה 200-300mhz בכללי וקפץ ל1.5V זה המון המון...הוא יכול במתח הרגיל להגיע לזה בלי שום בעייה...אני חושב שעדיף שיקרא קצת לפני שהוא עושה משהו שהוא לא יודע...להעלות מתח אפילו אם זה בטווח הטמפרטורות הנורמלית, זה בכלל לא טוב והורס.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים כנראה הוא הגדיר הכל על AUTO.אם המצב אכן כך, צפה בום.לפני שמבצעים OC רצוי לקרוא או לפתוח כאן ת'רד שנוכל לעזור לך לעשות את זה כמו שצריך ובלי סיכונים מיותרים.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים חבר,דבר ראשון בוא תעשה טובה לעצמך תאפס הכל - אתה לא צריך את האוברקלוק הזה.תחזיר את המתח ל1.3 - 1.32 הרגיל של המעבד שלך.ותאפס את התדירות לתדירות המקורית.כשתעשה את זה אמשיך לעזור לך.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אל תשים אף פעם אוטומטי, לדעתי זה בול-שיט.נתחיל מתח: 1.325Vעכשיו אתה עובד צמוד עם ORTHOS תריץ חיפוש בגוגל תוריד את התכנה.תוריד את המכפלה של הזיכרונות ל 1:1 [בלוח שלך שים שם 2.0]תעלה לאט לאט כל פעם 6-7 ב FSB ותבדוק יציבות עם ORTHOS שים את המצב על CPU ואת הpriority על 9.עריכה:עוד משהו חבר,כנס ל advance bios features ושם למטה תראה 3 דברים אחד אחרי השני איפה שרשום CPU תעשה לכולם DISABLE.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר במכפלה של הזכרונות יש לי גם 1:1 וגם 2.0 על מה לבחור ויש לי שם אופציית INTEL EIST לאפשר אותו?או לבטל? בתוכנה שנתת לי יש שם CPU בכל מקום מה ספציפית לבחור?ועוד דבר שלא ברור לי יש שם גם ספאד ספקטום משהו כזה הוא מאופשר לבטל אותו או להשאיר ככה?ובקשר לוולט לתת רק ל CPU נכון לא לגעת בשאר להשאיר על אוטו או שאני טועה?
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים יש 3 שורות אחת אחרי השניה שמתחילות ב CPU תעשה DISABLE לשלושתם.תבחר שם בזכרונות 2.0בORTHOS תעשה SMALL FFTSכן שים וולט רק למעבד כל השאר רגיל.כל עוד ORTHOS ירוק זה יציב, הופך לאדום סימן שצריך להעלות טיפה את המתח.אל תגזים עם זה.תשאיר אותו בערך ל 2-3 דק'... כדי להיות בטוח שהמעבד שלך יציב בערך.כשתגיע לתדירויות גבוהות יותר כמו 3100-3200 שים אותו לכמה שעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.