עבור לתוכן

שאלה לגבי חצובה

Featured Replies

פורסם

טוב בכל מקרה, מכיוון שהידע שלי בתחום הזה הוא דיי אפסי הייתי שמח לקבל הרחבה על כל הדברים שחשוב לשים אליהם בראש של חצובה, על המשמעות של כל התכונות הללו ומידע שימושי, אפשרי לשים את זה אחר כך בFAQ של הפורום....

פורסם

אני מציע שתקרא את הדיון הזה. פירטתי שם מהם הדברים שחשובים לי בראש של חצובה ומדוע.

פורסם

תודה על הקישור, הייתי שמח להרחבה על שני מושגים והשימוש שלהם :

צידוד ו friction, הסבר ממצה וקצר יספיק לי.

בכל מקרה, הראש שקנית + 055CLB ייתנו לי תוצאה מספיק טובה עבור הD80 + גריפ + עדשות לא מטורפות במיוחד (אתה יודע מה יש לי ומה אני מתכנן לקנות כרגע... )

פורסם

panning מאפשר שליטה נפרדת התנועה האופקית של הראש. שימושי בצילום פנורמות. עדיף panning בחלק העליון של הראש (כמו בסליק AF2100) ולא בבסיס (כמו ברוב הראשים הכדוריים, כולל ב-Giottos שקניתי).

friction מאפשר לגרום לראש להיות פחות חופשי. שימושי כמשתמשים בעדשות כבדות, וגם כשרוצים להגיע לרמת דיוק יותר גבוהה.

הראש של Giottos שברשותי מעולה למי שמחפש ראש קל מאוד ויציב מאוד שכולל את כל הפיצ'רים שלמעלה. הסליק AF2100 עדיף למי שמוכן להתפשר על משקל ורוצה ראש כיפי מאוד לשימוש (הפיסטול-גריפ עושה את החיים קלים), עם התאמה טובה יותר לצילום פנורמות. שני הראשים לא בתקציב שלך, ואת ה-Giottos גם לא ניתן להשיג בארץ.

פורסם

נכון, כרגע זה לא בתקציב שלי, כאשר מילת המפתח היא כרגע, נתת לי מספיק חומר למחשבה בשביל להבין שאני יכול לדחות קצת את הרכישה הזאת לטובת רכישות בעתיד..

כרגע אולי עדיף לי לקחת את ה 055CLB עם ראש זול למדי (היא באה כבר עם ראש מסוים או שבבסיס היא מגיעה בלי ראש?) ובעתיד לקנות את הסליק AF2100 ...

פורסם

כרגע אולי עדיף לי לקחת את ה 055CLB עם ראש זול למדי (היא באה כבר עם ראש מסוים או שבבסיס היא מגיעה בלי ראש?) ובעתיד לקנות את הסליק AF2100 ...

זאת נראית לי כמו תוכנית טובה.

למיטב זכרוני ה-055CLB לא מגיעה עם ראש כלשהו.

פורסם

ושאלה נוספת, מה בדבר תיק לחצובה? יש המלצות מיוחדות? באמת צריך להשקיע בקטע הזה?

פורסם

אני לא רואה צורך בתיק לחצובה. יש לי כזה ל-Giottos והוא נותר ללא שימוש. רצועה מספיקה, ואם יש ספוגים על הרגליים של החצובה אז אפשר גם בלי רצועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים