עבור לתוכן

מישהו יודע איך מזהים וויסקי בלק לייבל אם הוא זיוף או לא?

Featured Replies

פורסם

איזה פלצנים. כולה גו'ני וואקר בלק לייבל, סתם בלנד משעמם, יותר מותג מאשר איכות.

• תגובות 31
  • צפיות 21k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמר הציניקן. כמה הולם.

דרך אגב דיוגנס הזה היה אחד התותחים.

פורסם

איזה פלצנים. כולה גו'ני וואקר בלק לייבל, סתם בלנד משעמם, יותר מותג מאשר איכות.

אם כבר, הרד לייבל הוא יותר מותג מאשר איכות. ראה ערך J&B...

פורסם

OK אני ועוד שלושה חברים שתינו אתמול את כל הבקבוק... אכן מקורי וירד חלק כמו וויסקי איכותי. מרגישים את האיכות וההבדל מהוויסקים הפחות איכותיים.

פורסם

התקריבים נראים כמו דוגמאות רעות ב- dpreview. :lol:

בכל מקרה אני לא מתקרב לבלנדים יותר, סינגל טוב עדיף מכולם.

פורסם

אולי אם כבר אז תנו המלצות לוויסקים איכותים ולא יקרים מידי ? זה לא חוכמה הרי להביא וויסקי ב 700 שקל ולהגיד שהוא איכותי.

אישית,את הבלנטיין והגרנטס שהם וויסקים זולים ממש לא אהבתי... ג'ימסון וג'ק דניאלס דווקא היו נחמדים. ראד לייבל מסריח כמו שאמרו אבל מהבלאק ומעלה זה כבר ליגה אחרת.

פורסם

בלאק לייבל לא כזה יקר, במיוחד אם כמה אנשים שותים אותו...

פורסם

לא בלאק לייבל כן J&B

פורסם

בלאק לייבל לא כזה יקר, במיוחד אם כמה אנשים שותים אותו...

בקבוק של 300 שקל לליטר זה לא זול... מצד שני כמו שאמרת אם מתחלקים מספר אנשים אז הוא לא יוצא יקר מידי במיוחד שכוסית כזו עולה 50+ בפאב

פורסם

מי קונה אלכוהול(שהוא לא וודקה ב-52) בארץ? אני קניתי לפני חודש בלאק לייבל בדיוטי פרי ועלה לי 24 או 26 דולר ל 750מ"ל. ככה זה שיש בארץ קרוב ל 200 אחוז מס על אלכוהול.

דרך אגב, לפני 3 שנים קניתי בדיוטי פרי בדרא"מ ג'וני ווקר סווינג(מישהו מכיר?) ב 160 שקל.

פורסם

יש הבדל ענק בין אלכוהול איכותי ללא איכותי. ואני לא מדבר עוד על הדברים הממש איכותים לאניני טעם, וויסקי ב100 שקל לא יורד חלק בגרון כמו וויסקי ב250 שקל וגם לא משאיר לך הנג-אוור מסריח יום אחרי... אותו דבר לגבי וודקה

פורסם

נראה לי שאתם שוכחים שהרבה מהזיופים נעשים ע"י מילוי בקבוק מקורי בתחליף כלשהו

ולכן הבקבוק יראה בדיוק כמו המקורי

פורסם

מזהים בצורה הזאת: קודם כל יש להסתכל על הצבע באור יום אחר''כ לקחת שלוק כאשר מזיזים את המשקה מצד אחד של הפה לצד שני של הפה תוך כדי הוצאת רעשים של חשיבה ואז יורקים.

פורסם

יורקים?!

פורסם

עזוב יורקים... "רעשים של חשיבה" WTF ? :screwy: מאיפה הבאת את זה ?

וחלק מהאיכות נמדדת באיך זה יורד בגרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים