עבור לתוכן

מטבע 2 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש צורך במטבע הזה

ובאמת הסיבה שה5 אגורות יוצא ממחזור המטבעות היא שעולה לייצר אותו יותר ממה שהוא בעצם שווה משו כמו 16 אגורות

אני מאמין שגם ה10 אגורות ייצא מהמחזור בעוד כמה שנים טובות

פורסם

אז אפשר לקנות עכשיו כמה טונות של 5 ו-10 אגורות ולמכור אותן מותכות בתוך מתכות וככה לעשות כסף :-)

פורסם

ואפשר גם לשבת על מעשה כזה בכלא.

פורסם

אני לא רואה את המטבעות של ה 10 אג נעלמות כל כך מהר..

זה קפיצה גדולה מדיי מ 10 אגורות לחצי שקל שלם..

פורסם

אז אפשר לקנות עכשיו כמה טונות של 5 ו-10 אגורות ולמכור אותן מותכות בתוך מתכות וככה לעשות כסף :-)

ואפשר גם לשבת על מעשה כזה בכלא.

או לאסוף מלא 5 אגורות, לקנות 8 פריטים נורא יקרים ולשלם בתור "המהיר" של 8 פריטים בסופר.

פורסם

כן, ידעתי שמישהו יזכיר את זה. ;)

פורסם

שמעתי על זה דיי מזמן ..

בכל אופן- יש למישהו תמונה?

פורסם

2s_m.jpg

מקור Ynet

--

עפ"י מה שהבנתי גודל המטבע זהה לחלוטין למטבע של 10 אג', מה שיכול להוות בעיה במכונות האוטומטיות.

פורסם

הבנתי גם הולכים להיפטר מהמטבע המיותר של ה5 אגורות ...

הלוואי אבל זה לא יהיה. נחש בגלל מי? ש"ס!

חייבים מטבעות כאלה, לפחות של 10 אגורות.

אבל אם לא יהיה מטבע של 5 אגורות, תחשבו לעצמכם כמה כסף ירוויחו כל הסוחרים ורשתות השיווק, שמוכרים לכם ב 19.95 10.99 וכו...

מדובר במיליוני שקלים בשנה. ואני ממש לא מגזים.

בחייך עזוב שטויות. ה"הפסד" שלך הוא מיזערי ולא מורגש כלל. כך לפחות ניפטר מפרסומות מפגרות של 1.99 שקל ודומיהם. אתה יודע כמה תחבולות כאלה גרמו לך להפסיד?

הכסף הקטן סתם מציק. יש לי 2 קופסאות חיסכון שמס' פעמים שבוע אני מרוקן לשם את הכסף הקטן. תאמין לי כעבור כמה שבועות כשהן מתמלאות אני מוצא מקסימום 5 שקל וגם אז לא מדובר במטבע בודד אלא צריך לעמוד זמן במדחנים או מכונות שתיה. בחנויות לא רוצים לקחת את ה-5 אג'

פורסם

2s_m.jpg

מקור Ynet

--

עפ"י מה שהבנתי גודל המטבע זהה לחלוטין למטבע של 10 אג', מה שיכול להוות בעיה במכונות האוטומטיות.

המכונות האוטומטיות בודקות גודל ומשקל.

ואני מאמין שהמטבע יהיה יותר כבד ממטבע של 10 אגורות.

פורסם

הייתי ממליץ לבנק ישראל להנפיק מטבע של 25 אגורות (רבע שקל) ולבטל את ה 10 אגורות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים