פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים יש צורך במטבע הזהובאמת הסיבה שה5 אגורות יוצא ממחזור המטבעות היא שעולה לייצר אותו יותר ממה שהוא בעצם שווה משו כמו 16 אגורות אני מאמין שגם ה10 אגורות ייצא מהמחזור בעוד כמה שנים טובות
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אז אפשר לקנות עכשיו כמה טונות של 5 ו-10 אגורות ולמכור אותן מותכות בתוך מתכות וככה לעשות כסף :-)
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אני לא רואה את המטבעות של ה 10 אג נעלמות כל כך מהר..זה קפיצה גדולה מדיי מ 10 אגורות לחצי שקל שלם..
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אז אפשר לקנות עכשיו כמה טונות של 5 ו-10 אגורות ולמכור אותן מותכות בתוך מתכות וככה לעשות כסף :-)ואפשר גם לשבת על מעשה כזה בכלא.או לאסוף מלא 5 אגורות, לקנות 8 פריטים נורא יקרים ולשלם בתור "המהיר" של 8 פריטים בסופר.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מקור Ynet -- עפ"י מה שהבנתי גודל המטבע זהה לחלוטין למטבע של 10 אג', מה שיכול להוות בעיה במכונות האוטומטיות.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים הבנתי גם הולכים להיפטר מהמטבע המיותר של ה5 אגורות ...הלוואי אבל זה לא יהיה. נחש בגלל מי? ש"ס!חייבים מטבעות כאלה, לפחות של 10 אגורות.אבל אם לא יהיה מטבע של 5 אגורות, תחשבו לעצמכם כמה כסף ירוויחו כל הסוחרים ורשתות השיווק, שמוכרים לכם ב 19.95 10.99 וכו...מדובר במיליוני שקלים בשנה. ואני ממש לא מגזים.בחייך עזוב שטויות. ה"הפסד" שלך הוא מיזערי ולא מורגש כלל. כך לפחות ניפטר מפרסומות מפגרות של 1.99 שקל ודומיהם. אתה יודע כמה תחבולות כאלה גרמו לך להפסיד?הכסף הקטן סתם מציק. יש לי 2 קופסאות חיסכון שמס' פעמים שבוע אני מרוקן לשם את הכסף הקטן. תאמין לי כעבור כמה שבועות כשהן מתמלאות אני מוצא מקסימום 5 שקל וגם אז לא מדובר במטבע בודד אלא צריך לעמוד זמן במדחנים או מכונות שתיה. בחנויות לא רוצים לקחת את ה-5 אג'
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מקור Ynet -- עפ"י מה שהבנתי גודל המטבע זהה לחלוטין למטבע של 10 אג', מה שיכול להוות בעיה במכונות האוטומטיות. המכונות האוטומטיות בודקות גודל ומשקל. ואני מאמין שהמטבע יהיה יותר כבד ממטבע של 10 אגורות.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים הייתי ממליץ לבנק ישראל להנפיק מטבע של 25 אגורות (רבע שקל) ולבטל את ה 10 אגורות
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מחבר המטבע יופץ החל מיום ראשון הקרוב ולא תהיה בעיה עם המכונות:http://www.bankisrael.gov.il/press/heb/071207/071207h.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.