עבור לתוכן

מחפש לקנות מסך LCD עד 1300 שקל .

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום -

אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע

ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר .

אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי

בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה.

המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה .

מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים .

אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי :

‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎

‏L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎

שניהם של חברת LG .

יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני לא רוצה מסך רחב } .

אשמח לקבל עזרה והצעות !

רק אני רוצה שתבינו דבר אחד אני מחפש מסך עד 1300 שקל בערך ואני מחפש את ההכי טוב לאותו מחיר מבוקש .

אני יודע שבמחיר כזה יהיה קשה להסיג משהו מהשורה הראשונה אבל אפשר להשיג אחלה מסך ופה אני צריך את עזרתכם .

תודה שוב . :xyxthumbs:

פורסם

מסכים ברמה גבוהה שיהוו תחליף נורמלי ל CRT מתחילים ב 1600 ש"ח כגון ה VP930 או ה 971P שנסקרו

באחרונה באתר, מסכים זולים יותר הם התפשרות על איכות תצוגה בעד מחיר יותר זול כאשר ההבדל בין המסכים ניכר.

ישנו הבדל ביחס הניגודיות(האמיתי לא זה שרשום על הנייר), הבדל ניכר בזויות הצפיה, הבדל בכמות הצבעים וכמובן

הבדל במחיר. כמובן שמהטופ אתה יכול לשכוח מכיוון שמסכים כאלו עולים 3000 ש"ח ומעלה, מסכים ב 1600 ש"ח

הם מסכים טובים ואילו כל השאר הם מסכים פשוטים עם ביצועים פושרים (אבל מחיר מצוין ונתונים יבשים "מעולים" על הנייר)

אתה מוזמן לקרוא על מסכי LCD במאמר הנרחב שנמצא בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע לשתי המסכים שצרפתי ?

ובכל זאת הצעות למחיר שביקשתי.

פורסם

שניהם על הפנים ביחס למסך איכותי, אבל ה-1970HR יותר טוב מה-1953TR.

פורסם

levran007, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל העוזרים ... רק אני רוצה שתבינו דבר אחד אני מחפש מסך עד 1300 שקל בערך ואני מחפש את ההכי טוב

לאותו מחיר מבוקש . אני יודע שבמחיר כזה יהיה קשה להסיג משהו מהשורה הראשונה אבל אפשר להשיג אחלה מסך ופה אני

צריך את עזרתכם .

תודה שוב .

פורסם

אם תביט היטב בצילומי זוויות הצפייה של פנל TN מול VA ו-IPS (וגם בביקורת ההשוואתית למסכי 19" הפשוטים והאיכותיים בנעוץ), תבין שאין ב-1300 ¤ מסך איכותי יותר מ-VP930 Viewsonic או Philips 200W6CS. אם אתה לא יכול להעלות בתקציב אז תחליט לפי המבחן ההשוואתי של 19" פשוטים מה מתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים