עבור לתוכן

שאלה בנוגע לראוטר עזרה דחופה!

Featured Replies

פורסם

שלום,

חבר שלי רכש לפני כמה זמן ראוטר מבזק, Siemens SL2-141, ולאחר בעיות טכניות איתו, החליט לרכוש ראוטר מחנות וקנה את הLinksys.

שאלתי אותו אם אני יכול לקבל את הראוטר הישן שלו (של בזק), והוא הסכים.

כשחיברתי את הראוטר למחשב שלי ונכנסתי לconfig שלו (כשרשמתי את הIP באקספלורר ונפתח ניהול הראוטר), שמתי לב שעדיין רשום השם משתמש והסיסמא של החבר.

רציתי לשאול האם יש במעשה הזה משהו לא חוקי (שלקחתי ראוטר שהוא קנה מבזק)? והאם אני יכול להשתמש בראוטר הזה בלי להודיע לבזק ולא יהיו בעיות?

תודה.

פורסם

מה לא חוקי בזה? לא גנבת ולא שום דבר...

הכל בסדר,תשנה את שם המשתמש והסיסמא (הם נשארו כי הוא לא ריסטט את ההגדרות של הראוטר) ותהיה רגוע..

בזק בכל מקרה לא יכולים לדעת איזה ראוטר אתה משתמש ואם בכלל

פורסם
  • מחבר

סבבה...

מכיוון ובזק בינלאומי לא מוכנים לתת לי שירות טכני ועזרה בהגדרת הראוטר כי לא רשום להם שקניתי אותו מבזקסטור, ניסיתי להגדיר אותו דרך המדריך באתר שלהם

http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/SIEMENS/SIEMENS_SL2-141.PDF

משום מה זה לא צלח, ועכשיו הראוטר לא מגיב לכלום, גם נורת הPower אדומה אפילו שהוא מחובר לחשמל...

פורסם

דבר ראשון, הראוטר שהחבר שלך רכש הוא מבזקסטור דהיינו חברת בזק ולא בזק בינלאומי, לכן אם כבר אתה מתקשר לתמיכה בהגדרות הנתב תתקשר לבזק רשתות,

בנוסף אם הנורית אדומה גם אחרי אתחולים חשמליים זאת כניראה הסיבה שהחבר שלך בכלל קנה ראוטר אחר, כל עוד היא נישארת אדומה הנתב לא מצליח בכלל להסתנכרן ואז הוא לא יתחבר לשום מקום.

את האמת שהוא פשוט יכל לדבר עם בזק רשתות והיו מחליפים לו אותו.

פורסם

דבר ראשון, הראוטר שהחבר שלך רכש הוא מבזקסטור דהיינו חברת בזק ולא בזק בינלאומי, לכן אם כבר אתה מתקשר לתמיכה בהגדרות הנתב תתקשר לבזק רשתות,

בנוסף אם הנורית אדומה גם אחרי אתחולים חשמליים זאת כניראה הסיבה שהחבר שלך בכלל קנה ראוטר אחר, כל עוד היא נישארת אדומה הנתב לא מצליח בכלל להסתנכרן ואז הוא לא יתחבר לשום מקום.

את האמת שהוא פשוט יכל לדבר עם בזק רשתות והיו מחליפים לו אותו.

תאמינו או לא, עדיין לא הבנתי מה הם היתרונות שיש בראוטר הזה?

מה רע בשיתוף אינטרנט בשני מחשבים דרך כבל רשת?

לראוטר יש רק יתרון אחד על פני שיתוף האינטרנט - כל מחשב מחובר לאינטרנט באופן עצמאי ולא תלוי במחשב אחר, מה שאין בשיתוף דרך כבל רשת.

חוץ מיזה, הכל אותו דבר.

פורסם

השאלה איך אתה מגדיר תלוי.

ראה למשל הבדל אחד קטן ומהותי (יש עוד).

בעוד שמחשב השרת שלך (הראשי) מוריד משהו ולוקח את כל רוחב הפס, אז הגלישה במחשב המשני (הלקוח) נעשית איטית.

בנתב זה יש את מנגנון הQOS לחילוק רוחב הפס כפי שתרצה.

בכלל תמיד עדיף רשת כוכב על פני ICS.

אם תרצה לעמוד על עוד כמה הבדלים בברכה...

פורסם

^ מחזק ומוסיף את החסרון המרכזי שהמחשב הראשי חייב להיות מחובר כל הזמן.. מינוס גדול מאד מבחינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים