פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים קיצר זה היה ממש מעצבןאתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורותואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורותבשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה...מה אפשר לעשות נגדם?
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים קודם כל צלם את השלטים כדי שתהיה לך הוכחה, וצלם את הקבלה של התדלוק.אח"כ פנה אל מנהל התחנה ושאל אותו לגבי זה. אם התשובה שלו לא מספקת אותך, אתה יכול לפנות למועצה לצרכנות:http://www.consumers.org.il/
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר תודה רבה לךבהיזדמנות הראשונה אני אלך לצלם את המקום ולתדלק עוד הפעם כדי שתיהיה לי קבלה..כי תידלקתי במזומן פעם ראשונהואשלח להם את המידע... לאן לדעתך זה יכול להיתפתח?
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר כן... 25 אגורות זה לתדלוק עצמי... וכן תידלקתי בשרות עצמיבתחנה לא פועלים מתדלקים שמתרוצצים...אני קמת מבין כי אני עובד בתחנת דלק בעצמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.