עבור לתוכן

המערכת לא מזהה את המדפסת .

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת מסוג hp deskjet 5150 ומערכת הפעלה - windows xp sp2 .

ניסיתי להתקין עם הדרייבר שבא עם המדפסת , אך לאחר שבהתקנה נכתב שיש לחבר את המדפסת , על מנת להמשיך בהתקנה , ההתקנה לא נמכשת אבל המדפסת זוהתה . ניסיתי להתקין דרך הדיסק של הוינדוס גם לא הלך , הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של hp אך לצערי גם זה לא עזר .

מה ניתן לעשות ?

תודה מראש .

פורסם

הייתה לי כזאת בעיה עם HP DESJKET F2180 על התקנה ב WINDOWS 2000 (ב XP בסדר).

אני כבר כמה שעות מנסה להתקין את הדריברים שלהם, אחבדתי את הדיסק, ודריבר ה BASIC שלהם לא עובד ורק ה FULL עובד, ו ה FULL שוקל 160 מגה וזה מוריד על 13K!! >:(

הדריברים והשרתים שלהם ממש גרועים...

אחרי שהוא מזהה שהמדפסת מחוברת הוא נתקע לך בשלב 4 ומשמע קול כזה "תננן" ( :-X) שמבקש אישור למשהו? זה אני מאמין שהוא מבקש אישור להתקנת דריבר לא חתום, רק שפשוט הוא חבוי איפשהוא מאחורי החלונוות ואני אף פעם לא מצאתי אותו, תנסה אולי תצליח.

יש אפשרות אחרת, שבשביל זה צריך את הדיסק דריברים שקיבלת עם המדפסת, שהיא לבטל את התקנה ולחכות שהוא יסיר את כל מה שהוא התקין, לעשות ריסטרט ואז לחבר את המדפסת מחדש.

הוא יבקש דריברים, תבחר במתקדם ואז בבחר מיקום, תבחר את הכונן דיסקים (ושהדיסק דריברים בפנים).

תלחץ Next, הוא יביא לך 2 דריברים, אני לא ממש זוכר במה צריך לבחור, אז תביא לפה תמונה ואני אגיד לך.

פורסם
  • מחבר

הייתה לי כזאת בעיה עם HP DESJKET F2180 על התקנה ב WINDOWS 2000 (ב XP בסדר).

אני כבר כמה שעות מנסה להתקין את הדריברים שלהם, אחבדתי את הדיסק, ודריבר ה BASIC שלהם לא עובד ורק ה FULL עובד, ו ה FULL שוקל 160 מגה וזה מוריד על 13K!! >:(

הדריברים והשרתים שלהם ממש גרועים...

אחרי שהוא מזהה שהמדפסת מחוברת הוא נתקע לך בשלב 4 ומשמע קול כזה "תננן" ( :-X) שמבקש אישור למשהו? זה אני מאמין שהוא מבקש אישור להתקנת דריבר לא חתום, רק שפשוט הוא חבוי איפשהוא מאחורי החלונוות ואני אף פעם לא מצאתי אותו, תנסה אולי תצליח.

יש אפשרות אחרת, שבשביל זה צריך את הדיסק דריברים שקיבלת עם המדפסת, שהיא לבטל את התקנה ולחכות שהוא יסיר את כל מה שהוא התקין, לעשות ריסטרט ואז לחבר את המדפסת מחדש.

הוא יבקש דריברים, תבחר במתקדם ואז בבחר מיקום, תבחר את הכונן דיסקים (ושהדיסק דריברים בפנים).

תלחץ Next, הוא יביא לך 2 דריברים, אני לא ממש זוכר במה צריך לבחור, אז תביא לפה תמונה ואני אגיד לך.

תודה על התגובה :)

הסרתי את הדרייברים וחיברתי מחדש את המדפסת אבל משום מה עדין המערכת לא מזהה את המדספת .

ותאמת מה שכתבת על שלב "4" לא ממש הבנתי . תסביר יותר בבקשה .

ושוב תודה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים