עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור של מעבד XP 2100 וקירור כללי במארז.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ושוב...תודה רבה...

פורסם

עדיין לא הבנתי למה את מעדיפה לבזבז כסף על משהו יחסית פשוט ולא לקנות משהו טוב ולגמור עם זה!?

תקני SK7 + SF2 גם יעיל גם תחסכי כסף וגם בעתיד אם תרצי לעשות אוברקלוקינג-לא תצטרכי להחליף כלום...

פורסם
  • מחבר

אני חושבת (ויכול להיות כמובן שאני טועה) שבשביל האוברקלוק שאני יעשה, שלא יהיה כבד מידיי...זה יספיק...

מה שכן...אני אוסיף עוד מאווררים של 120 מ"מ להכנסה והוצאה של אוויר מהמארז...ולדעתי זה יספיק...אני טועה?

פורסם

עדיין לא הבנתי למה את מעדיפה לבזבז כסף על משהו יחסית פשוט ולא לקנות משהו טוב ולגמור עם זה!?

תקני SK7 + SF2 גם יעיל גם תחסכי כסף וגם בעתיד אם תרצי לעשות אוברקלוקינג-לא תצטרכי להחליף כלום...

היא אמרה שאין לה תקציב גדול לHSF והוא בערך 120 ש"ח, מה שאתה מציע זה דבר טוב ושימושי אבל רק ה SK7 עולה 160 פלוס הSF2 עולה 80 זה כבר חורג מהתקציב שלה ובגדול.

לגבי השאלה אם זה יספיק לך אז כן בהחלט אם הOC לא גבוה במיוחד ויש סירקולציה טובה במארז אז לא תהיה שום בעיה ואם תראי שיש טפרטורות קצת גבוהות את תמיד יכול לעשות מה שSHIBBY אר ולהחליף רק את המאוורר לדוף הקירור.

תתחדשי על המחשב.

פורסם

אני לא יודע עדיין איפה אתה טועה- אם תשימי את המאווררים בצורה שתיתן לך סירקולציית אוייר טובה

אז יהיו לך טמפ' בהתאם... אם סתם תתחדפי אותם ולא תסדרי את הכבלים שלך

לא יהיו תוצאות טובות...

בכל אופן שתי הצעות זה הראשונה לקחת את הא קיי

הצעה שניה זה לקחת מארז שבו הספק כוח הוא לא מול המעבד-הדבר שפוט חונק ת'מאוורר

לי אישית יש את הXaser II 6000A with a window

אז ככה שאין לי מה לדאוג מטמפ' המארז...

דרך הטמפ' שציינתי הן כאשר המאורר SF הוא לא בלוא כוחו

כאשר הוא במלוא כוחו הטמפ' היא 28-30

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע עדיין איפה אתה טועה- אם תשימי את המאווררים בצורה שתיתן לך סירקולציית אוייר טובה

אז יהיו לך טמפ' בהתאם... אם סתם תתחדפי אותם ולא תסדרי את הכבלים שלך

לא יהיו תוצאות טובות...

אני מתכוונת לסדר את המאוורים בצורה הטובה ביותר כפי שממליצים...ובטח ובטח שאסדר גם את הכבלים.

לזה אין צורך לדאוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים