עבור לתוכן

מה עדיף? Phenom 2.2Ghz או Q6600?

Featured Replies

פורסם

טוב השאלה הברורה בכותרת.

פורסם

Q6600 שלא נדבר על יכולות אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

Q6600 שלא נדבר על יכולות אוברקלוק

כן ליכולות האוברקלוק אני מודע, רק רציתי לדעת מבחינת מעבד נטו מה עדיף.. מהבחינה שזה ליבות מודבקות/לא מודבקות ומבחינת בנצ'ים.

פורסם

Q6600 עדיף מכל בחינה

הפאנום אולי טיפה זול יותר אבל עדיין לא משתלם ועם ביצועים פושרים בלשון המעטה

פורסם

כולם נדבקו פה לעניין הליבות המודבקות וכו'...באמת,מה הקטע עם זה?

יופי אז אין לאינטל מעבד טבעי שבא כ-4 ליבות..SO? הם עדיין עוקפים במבחני ביצועים את הפנום..

אני לא יודע מה איתכם,אבל מצידי שהליבות יהיו מופרדות ע"י תעלות בין ליבה לליבה - כל עוד המעבד חזק מאוד אני אקנה אותו

פורסם
  • מחבר

כולם נדבקו פה לעניין הליבות המודבקות וכו'...באמת,מה הקטע עם זה?

יופי אז אין לאינטל מעבד טבעי שבא כ-4 ליבות..SO? הם עדיין עוקפים במבחני ביצועים את הפנום..

אני לא יודע מה איתכם,אבל מצידי שהליבות יהיו מופרדות ע"י תעלות בין ליבה לליבה - כל עוד המעבד חזק מאוד אני אקנה אותו

לא אמרתי שיש לי בעיה עם זה. שאלתי אם זה ישנה משהו בביצועים.

פורסם

נכון להיום ראיתי רק מבחן ביצועים אחד שבו הPHENOM 9700 וגם ה9550 עוקפים בצורה משמעותית את הQX9650 במבחן FPU, רק במבחן הזה הPHENOM הוא מעבד חזק ביותר מכל מה שיש לאינטל להציע, אבל זה רק מבחן אחד ולא מביא שום שימוש למשתמשי הקצה ונכון להיום הQ6600 עדיף על הPHENOM.

פורסם

יש ירידה מסוימת בביצועים בגלל שזה מעבד מודבק אבל הבנתי שמדובר ב-0. משהו אחוז לעומת אותו מעבד רק לא מודבק..

גם אחרי זה הוא חזק מהמעבדים של AMD ככה שזה לא רלוונטי

פורסם

ולעומת הq6600 מול Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore

מביחנת ביצועים?

פורסם

ולעומת הq6600 מול Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore

מביחנת ביצועים?

Q6600 עדיף.

פורסם

חוץ מזה איך אתה משווה כפול ליבה עם מרובע ליבה?

זה על אותו עיקרון של חד ליבה חזק ומהיר וכפול ליבה פחות...בישומים שמשתמשים בליבה אחת החד ליבה יכול להיות עדיף.

אבל זה לא רלוונטי כי במולטיטסקינג ובישומים (שמתרבים עם הזמן) שמשתמשים בליבות רבות יש למעבדים הללו יתרון..לכן לא קונים היום לדעתי כפול ליבה אם יש אפשרות לקנות מרובע ובטח שלא קונים AMD מהסדרות החזקות כי לצערי אין להם תשובה

פורסם

2008 אני כמעט בטוח תהיה השנה שבא AMD תצליח לספק מענה מצוין אם לא אלטרנטיבה משולמת לINTEL, אבל נכון להיום המעבדים של AMD הכי משתלמים זה עד ה700 ש"ח אפליו 800 למי שלא מתכנן OC בגרוש או OC קליל מאוד.

פורסם

2008 אני כמעט בטוח תהיה השנה שבא AMD תצליח לספק מענה מצוין אם לא אלטרנטיבה משולמת לINTEL

וזה על סמך מה ?

כרגיל אוהדי AMD שרים את ההמנון "עוד לא אבדה תקוותנו"

פורסם

וזה על סמך מה ?

כרגיל אוהדי AMD שרים את ההמנון "עוד לא אבדה תקוותנו"

טעות מרה בפיך, אמרתי זה פשוט תחושה שיש לי אני די חושב הPHENOM יצליח כי יש לו עתיד, צריך גם לתת למפתחים זמן לקחת את היתרונות שלו.

פורסם

תודה לאל שאנשים לא קונים ע"פ תחושותייך בחור...כי המציאות הפוכה מהתחושות שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים