עבור לתוכן

|עזרה| כיוון בעבודת פלאש קצת שונה

Featured Replies

פורסם

טוב אני אספר לכם את הרקע, ואשמח לעצות איך לבצע את זה (חשבתי גם בפלאש וגם לא בפלאש).

בחברה איפה שאבא שלי עובד מוכרים לוחות חשמל, עכשיו הם רוצים ליצור כמו דבר כזה נוסח "הרכב את לוח החשמל המודולרי שלך"

תהיה מסגרת בגודל נתון נגיד 2200 מ"מ, ובצד יהיו נגיד 3-4 סוגי פאנלים בגדלים שונים. הלקוח\אדיוט ימשוך את הפאנלים ללוח וימלא לפי איזה סדר\כמות שהוא רוצה כל עוד זה לא עובר את גבולות הלוח.

אפשר לראות בזה מן משחק הלבש את הבובה שקיים ברשת בשלל גרסאות, אבל פה צריך יהיה צריך לבדוק שהמשתמש הרכיב את החלקים בצורה חוקי.

הנחתי שזה יכול להסתבך, אז אפשר פשוט לעשות שהחלקים "יתמגנטו" (יש סט פקודות שיכול לעשות את זה?). ולרשום הודעה למשתמש שלא יעשה שטויות ויבדוק פעמיים שהוא הרכיב בסדר. עד פה זה יותר קל לעשות עם פלאש ואני עדיין יודע איך בערך לעשות את זה.

הבעיה השניה: צריך איכשהו שהמידע (נתונים\ויזואלי) או תמונת מסך של ההזמנה ישמרו\ישלחו לאימייל וכד'. ופה אין לי מושג לגמרי

בנוסף, אפשר לעשות לכתוב משהו בJS שיהיה פחות ויזואלי. אבל לצערי לא השתמשתי בJS כבר הרבה זמן, ורק ברמה הדי בסיסית :(

תודה :xyxthumbs:

אם למישהו אין עצות פרקטיות נוסח "הקוד שאתה צריך הוא:\חפס את זה וזה בגוגל" אשמח לקבל גם כיוונים אחרים למימוש של העניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים