עבור לתוכן

סגור על ה 8800GT, בקרוב אני אקנה אותו.

Featured Replies

פורסם

חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן.

אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש

תודה :)

פורסם

חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן.

אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש

תודה :)

כרגע לפי הביקורות של GTS

ממש לא קיימת סיבה לקנות אותו.

לך על GT :xyxthumbs:

פורסם

ההתלבטות היחידה שיש לי לגבי ה-GTS במקום ה-GT זה שלראשון יש קירור יותר טוב..

אז הוא אמור להחזיק יותר טוב בחודשי הקיץ החמים בארצנו לא?

פורסם

ההתלבטות היחידה שיש לי לגבי ה-GTS במקום ה-GT זה שלראשון יש קירור יותר טוב..

אז הוא אמור להחזיק יותר טוב בחודשי הקיץ החמים בארצנו לא?

אכן הקירור יותר יעיל, אבל זה לא ממש משנה.

הרי אם אתה מעלה לGT קצת את חוזק סיבובי המאורר, אז אין שום סיבה שהתחממם יותר מידי.

פורסם

הבנתי.. בכל מקרה אני אסחוב עם מה שיש לי ואחכה עוד חודש-חודשיים עד שהמצב בסידרה 8 יתייצב (בטוח יצאו יותר בנצ'ים לכרטיסים השונים).

פורסם
  • מחבר

איך מעלים את חוזק סיבוב המאוורר? האם אפשר להעלות את חוזק סיבוב המאווררים שעל המארז עצמו?

תודה לעוזרים

פורסם

איך מעלים את חוזק סיבוב המאוורר? האם אפשר להעלות את חוזק סיבוב המאווררים שעל המארז עצמו?

תודה לעוזרים

יש בתוכנה של NV

בקשר לשאר המאווררים אתה יכול לבטל את האפשרות "סמארט פנס" בביוס. ואז המאווררים יהיו תמיד ב100%.

עצה שלי - לא כדאי אם רעש יכול לשגע אותך.

פורסם

יש בתוכנה של NV

בקשר לשאר המאווררים אתה יכול לבטל את האפשרות "סמארט פנס" בביוס. ואז המאווררים יהיו תמיד ב100%.

עצה שלי - לא כדאי אם רעש יכול לשגע אותך.

לא בכל ביוס יש את זה.

אבל תמיד אפשר בRIVA TUNER

פורסם

טוב לדעת...

אף פעם לא ראיתי ביוס בלי האפשרות הזאתי :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים