עבור לתוכן

איך מנמיכים את רמת הקרינה בפלאפון?

Featured Replies

פורסם

ולחכמולוגים בלי לכבות את הפלאפון...

פורסם

אוזניית BT ואם יש לך דור שלישי אבל אתה לא גולש\עושה שיחות וידיאו תוריד לדור שני, בהצלחה.

פורסם

אל תדאג את הקרינה תרגיש רק בגיל מאוחר יותר.. :kopfpatsch:

פורסם

אוזניית BT ואם יש לך דור שלישי אבל אתה לא גולש\עושה שיחות וידיאו תוריד לדור שני' date=' בהצלחה.

[/quote']

חחחחחחח.... אז את הקרינה הסלולרית העברת למכנסיים או ל2 מטר ליד והוספת את הקרינה של ה BT.... מאוד חכם...

:xyxthumbs:

פורסם

אוזניית BT ואם יש לך דור שלישי אבל אתה לא גולש\עושה שיחות וידיאו תוריד לדור שני' date=' בהצלחה.

[/quote']

מה הכוונה , למכשיר יש אפשרות ל"מצב דור שני?"

פורסם

אני חושב שהטמטום של אנשים הפוחדים מקרינה סלולרית הרבה יותר מסוכן מכל קרינה שהטלפון פולט.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהטמטום של אנשים הפוחדים מקרינה סלולרית הרבה יותר מסוכן מכל קרינה שהטלפון פולט.

האמת שזה תלוי איזה פלאפון יש לך... יש כאלא שפולטים קרינה לא כזאת נוראית של 0.8 ומטה אבל יש פלאפונים שעלולים לגרום להרבה בעיות בעתיד עם רמות קרינה של 1.2 ויותר.. זה יכול לגרום להרבה בעיות ובניהם סרטן המוח וכו' בסך הכל להוריד את הפלאפון ל דור 2 זה לא רעיון כל כך גרוע אם אתה לא משתמש בו בסך הכל זה לא מזיק...

חחחחחחח.... אז את הקרינה הסלולרית העברת למכנסיים או ל2 מטר ליד והוספת את הקרינה של ה BT.... מאוד חכם...

הקרינה של BT דיי נמוכה... ועדיף קרינה במכנסיים מבמוח פשוט תזכור להוציא את הפלאפון מהכיס 5 ימים לפני שאתה מתכוון לעשות ילדים... ;)

פורסם

פשוט תזכור להוציא את הפלאפון מהכיס 5 ימים לפני שאתה מתכוון לעשות ילדים... ;)

לא ידעתי שתוך 5 ימים מרפאים סרטן באשכים!!

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שתוך 5 ימים מרפאים סרטן באשכים!!

חחחח את הסרטן באשכים יקח הרבה זמן לרפא אתה צודק...

אבל את הזרעים שמתו מהקרינה אפשר לחדש יחסית מהר...

פורסם

מי אמר מכנסיים? אם אתה ברחוב ואין ברירה אז כן, אבל בד"כ אתה במקום סגור ואתה יכול לשים את הטלפון 4-5 מטר ממך...

והקרינה של הBT הרבה הרבה הרבה הרבה יותר נמוכה

פורסם

הקרינה שרויה רק כאשר המכשיר פועל נכון?

קשה לי להאמין שזו קרינה כמו רקדיואקטיבית אשר פועלת תמיד.

פורסם

כל עוד המכשיר דולק הוא משדר ומקבל אות- זאת אומרת שיש קרינה

בזמן שיחה היא גדולה יותר+קרובה יותר לאזור שאתה הכי לא רוצה שיפגע, המוח.

פורסם

אזי,

המכשיר מכובה - אין קרינה [לפחות לא מהמכשיר המכובה].

אני צודק?

פורסם
  • מחבר

כל עוד המכשיר דולק הוא משדר ומקבל אות- זאת אומרת שיש קרינה

בזמן שיחה היא גדולה יותר+קרובה יותר לאזור שאתה הכי לא רוצה שיפגע' date=' המוח.

[/quote']

ת'אמת הייתי מעדיף שהמוח יפגע ולא הביצים

אזי,

המכשיר מכובה - אין קרינה [לפחות לא מהמכשיר המכובה].

אני צודק?

ברור... ואם לא אז כניראה שיש קרינה רק מיזערית....

פורסם

האמת שזה תלוי איזה פלאפון יש לך... יש כאלא שפולטים קרינה לא כזאת נוראית של 0.8 ומטה אבל יש פלאפונים שעלולים לגרום להרבה בעיות בעתיד עם רמות קרינה של 1.2 ויותר.. זה יכול לגרום להרבה בעיות ובניהם סרטן המוח וכו' בסך הכל להוריד את הפלאפון ל דור 2 זה לא רעיון כל כך גרוע אם אתה לא משתמש בו בסך הכל זה לא מזיק...

דבר ראשון, לא רק שלא נמצאה שום הוכחה בין קרינה סלולרית לכל סוג של סרטן, אלא שמחקרים הראו שחסיפה לקרינה סלולרית בכמות ממוצעת במשך 25 שנה אין השפעה על התחלואה.

בנוסף, אף טלפון לא מגיע ל-1.2 ואט, אולי אם אתה במקלט או מתחת לאדמה. כאשר אתה במצב המתנה הטלפון לא פולט כמעט שום קרינה, פרט להודעת סינכרון \ keep-alive מדי פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים