עבור לתוכן

vs vp930 או 200w6cs

Featured Replies

פורסם

אם מחפשים במאגר של TCO Development, האירגון שנותן לחברות הסמכות TCO עבור ארגונומיה וכדומה ניתן לפעמים לעלות על שמות דגמים עתידיים עוד לפני שבכלל מפורסמות הצהרות רשמיות של החברות עצמן.

בכל מקרה, אם הם אמרו לך שזהו VP930 בגירסה חדשה יותר אז אני מניח שזה בסדר כי הוא עדיין לא מוגדר באתר של VS כ-Discontinued. אני לא שמעתי על גירסה חדשה יותר מ-VP930-3

פורסם

נשמע קצת כמו הנפצה... אולי איזה נציג באומניטק מתכוון ל-VP930-3

ran_01

אני לא מבין איך המחיר שלהם ממש ממש טוב אם הוא עולה 1850?

פורסם
  • מחבר

לצערי אני לא מומחה כל כך גדול ולכן איני יכול לעזור בנושא....

מה שכן אני יכול לומר זה מה שנאמר לי ע"י החברה של "אומניטק" שהגיע אליהם היום מלאי חדש של vp-930 ושמדובר באותו דגם בדיוק רק אם פאנל חדש שלא היה עד היום.

אם אתה רוצה אתה יכול להיתקשר אליהם (לחנות בפתח-תקוה) ולברר

עד כה הם היו אלי ממש נחמדים ותמיד ענו לכל שאלה ששאלתי

נ.ב

אני חייב להוסיף שאני ממש ישמח אם באמת תעשה להם צלצול שכן הידע שלך הינו הרבה מעבר לשלי ולכן אם תתן לי אישור על המסך אני יצא לאסוף אותו :xyxthumbs:

אני קצת חושש לקנות מסך ש:

א) לא ראיתי אותו, גם להם אין תצוגה

ב) שמדובר בפאנל חדש שאף אחד אינו יוגע פרטים עליו (אני מאמין שזהו אותו סוג פאנל שיהיה עד היום אבל בטח הם החליפו את החברה שממנה הם רוכשים אותו)

אם כי אני חייב להוסיף כי המחיר ממש ;) לי[br]פורסם בתאריך: 5.12.2007 בשעה 15:27:37

דודי - המחיר הינו 1,574 ב-3 תשלומים
פורסם

ישירות מאוניטק?

זה באמת מחיר טוב - אולי אני אקנה :)

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע גם אני קצת מופתע

בגלל זה אני כל כך חושש, נראה לי משהו מוזר :hat:

אם man of orleans יתן אישור נראה לי שאני יקנה :jump:

רק דודי תעשה טובה .... אם אתה קונה אז תקנה רק אחד שלא יגמר המלאי ישוב פעם :bash:

פורסם

חחחח אין בעיה. רק אחד...

אני כבר מבולבל לגמרי מכל המסכים, כבר הייתי בטוח שאני סגור על האסוס ועכשיו עם המחיר הזה אני מתלבט :/

פורסם

המחיר הינו 1,574 ב-3 תשלומים

מחיר הוגן וטוב לעומת 1850. לך על זה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קודם כל המון המון המון המון תודה

ועכשיו :)

הסניף בפתח-תקווה נסגר בעוד מספר דקות כך שהיום אני כבר לא יספיק להגיע לשם בזמן

אבל מחר יום חדש ואני יקפוץ לשם על הבוקר, כבר יש לי מסך בצד, ככה שאני לא דואג (שדודי יקח לי את כולם ;D)

מחר אני יעדכן אתכם במתרחש

תודה תודה תודה תודה

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה ומוצלחת קניתי את המסך (vp 930-03).

אין ספק שהוא ממש מרשים, רואים חד, חלק ובהיר ולכן אני חייב להודות שאני די מרוצה.

אבל

לצערי כמו כל דבר בחיים שום דבר אינו מושלם ולכן אני זקוק לעזרתכם

בבדיקת פיקסלים שעשיתי עם תוכנת DPB לא מצאתי שום פיקסל שרוף או תקוע, עד כמה שהצלחתי לראות, אני מקווה שאם היה אז הייתי מוצא אותו בקלות (עכשיו אני מרגיש כמו פישנזון אחרי 10 דקות של "מתמקדות" במסך)

אבל לצערי המסך קצת סובל מאפקט ה-X המפורסם, ברגע שהרקע שחור, ניתן לראות בבירור בכל פינה את דליגת האור

ולכן שאלתי היא - האם ניתן לפתור בעייה זו? האם זה עד כדי כך משמעותי ? שכן אף אחד מאיתנו לא ממש עובד על המחשב שלו כשהוא במצב שחור ....?

והאם אני צריך לפנות לספק ולבקש שיחליף לי את המסך?

מה אתם אומרים ?

מעבר לכך אם אתם יודעים עוד כל מיני חולרות ומחלות שניתן למצוא אז תעדכנו אותי בבקשה (לפני יהיה מאוחר מידי ויעבור שבוע)

ודבר אחרון: לכל מי שיש את ה-vp930-03 אם תוכלו להגיד לי את יחס הבהירות וצבע שאתם משתמשים בו אני ממש ישמח

המון המון תודה

פורסם

אפקט ה-X הוא מפורסם, בדיוק בגלל שהמון מסכים סובלים ממנו. כל עוד זה לא חריג במצב שזה מפריע לעבודה, אין סיבה להתבאס מזה, ואף אחד גם לא הולך להחליף לך מסך על זה.

פורסם
  • מחבר

האמת זה לא ממש נורא, ניתן להבחין בו רק כשהמסך בחושך מוחלט אבל כרגע בעבודה שוטפת אני לא מבחין בו.

ולכן נכון לעכשיו אני עדיין ישאר שמח ;D

ומה לגבי שאר "המחלות" עדיין לא בדקתי "גואוסטינג" או איך שלא קוראים לזה, רק בימים הקרובים אני יעלה על המחשב משחק כך שרק אז אני ידע.

אבל חוץ משלושת אלה (פיקסילים שרופים, זליגת אור, גואוסטינג) יש עוד משהו ? ? ?

ומה לגבי הגדרות הבהירות והצבע ? יש מישהוא עם vp930 שיכול לתת לי כמה עצות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים