עבור לתוכן

איך לעזאזל להוציא מחיר טוב מהספקית והתשתית ?

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שאם אתה בהתחיבות יש טעם לעשות את זה.

לך תידע איזה מחיר ידפקו לך על זה שאתה יוצא מההתחיבות.

פורסם

יש כאן עוד אנשים בחבילה 1.5/128 בכבלים? כמה אתם משלמים להוט ולספק? אני משלם 55 ש"ח להוט ו-29 ש"ח ל-012 ללא התחייבות לשניהם. ישן בעמידה כך נראה...

פורסם

כרגע אני בנטוויז'ן+הוט על 128\1.5 ומשלם לספק 39 ש"ח ולהוט 19 ש"ח.

אני כנראה עובר בשבוע הבא לבזק+בזק בינלאומי והוצעה לי חבילה של ספק+תשתית 256\2.5 ב-100 ש"ח לחודש, שנה התחייבות.

פורסם

מה שאני עשיתי זה להתקשר לספקיות אחרות, בשביל סקר שוק, לבדוק את המחירים ה"רגילים", ואז לומר שאני בספקית זאת וזאת, וכמה הם יכוליל להציע לי שיהיה לי משתלם לעבור אליהם.

עם המידע הזה פניתי לספקית (כמובן עם הדיל הכי משתלם שקיבלתי) וביקשתי לפחות להשוות אליו, אחרת כנראה לא כל כך שווה לי להישאר...

מסכים עם בז'נגלו. רק שאני לא ממש עושה סקר שוק. אני מתקשר בסמוך למועד סיום ההתחייבות וממציא מחירים שספקים אחרים הציעו לי. הם כבר יודעים מה המחירים אצל האחרים וישוו אוטומטית אליהם. חוץ מבזק בינלאומי. הם התעקשו שאשלם 69 ש"ח עבור 2.5M. ניתקתי להם בפרצוף :lol:

לשואל: אם המחיר הוא 60 ש"ח לשנה זה קצת יקר כי זה יוצא 45 ש"ח בממוצע לחודש. אני משלם על אותה חבילה 40.90 ש"ח לחודש וזה סביר ביחס למועד הסיכום. כשההתחייבות תסתיים אני לא מתכוון לשלם יותר מ-35 על חבילה 2.5M לספק

פורסם

טוב אנשים המהירוות שלי זה 1.5/150 ואני משלם 29 לבזק בינלאומי ו40 לתשתית למשך 3 חודשים ואחרי זה 60 של בזק עשיתי טעות של החיים כי תשתית של יס עולה 39 לשנה ועכשיו לא נותנים לי להחליף רק מי שפחות מי חודש :( אני מת לעבור ל2.5 אבל נותנים לי רק ב 45 וזה מבאס כי יש לי תעריף מטורף עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים