פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אני כבר מזמן אמרתי שאיבר המין הכי סקסי בגוף האישה הוא השכל שלה. ואני לא בא ממקום מגעיל או משהו כזה, פשוט מסכים עם מי שמעלי בנוגע לזה שלנשים קשה יותר עם הסביבה משום מה. המונחים "סרטים של נקבות" מוכרים לכולנו. 90 אחוז מהן מפעילות מחשבות מיותרות על פארש. אתם מכירים את התופעה הזאת שנקראת טום-בוי ? בנות שמאסו בבנות ומסתובבות רק עם בנים ? אז זה בגלל המשפט המפורסם "נשים נשים - שק של נחשים". לחלק בלתי מבוטל של נשים קשה יותר עם בנות מינן, זה כמו לנסות לחבר שני מגנטים מאותם הצדדים שלהם. גבר ש90 אחוז מסביבתו היא נשית נקרא...נו, אתם יודעים, "הולך עם בוקסר הפוך". אצל הגברים יש דבר כזה שנקרא אחווה. אחווה, איי טל יו !!! קיבינימט, אנחנו מסתדרים טוב אחד עם השני. בא לי להרים איזה כוס בירה.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים האמת שזה נכון , שמוצאים בת זוג צריך קודם כל להתייחס לאינטילגנציה , כי בחורה אפילו הכי יפה בעולם , עם שכל של ציפור , לא שווה כלום. ולא יהיה מה לעשות איתה. מתי השתכנזתי תזכיר לי? מספיק ויזה שתגדל תבין 0 בקיצור , הוא מתכנן לקחת ויזה של תייר , ולנסות למצוא איזו כלה אמריקאית שמנה , מהתכנית של דוקטור פיל
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים הרגת אותי עם דוקטור פיל. :lol: :lol: רק שלא יפול על פסיכית מ"מתחילות מחדש"
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים בקיצור , הוא מתכנן לקחת ויזה של תייר , ולנסות למצוא איזו כלה אמריקאית שמנה , מהתכנית של דוקטור פיל בדיוק רק לא שמנה
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים שיהיה לך בהצלחה. הטבע נתן לנו את האמריקאים כדי שלכל אזרח באשר הוא תהיה הזדמנות שווה להרוויח כסף. ללא הבדל דת , גזע, מין ורקע השכלתי. עם שלם של מטומטמים עומד לרשותך ואתה, כיהודי טוב, רשאי לנצל את זה ולדפוק עליהם קופה כאילו אין מחר.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים זה לא כזה פשוט אמיגו , קודם כל לפני שאתה יוצא לארצות הברית לחיפושים , היית אמור להכיר מישהי דרך jdate או משהו כזה..שכבר יהיה בסיס לקשר שלכם. ודבר שני , אתה תקבל אזרחות רק אחרי כמה שנים , ובמידה והכלה שלך משלמת מיסים למדינה משהו כמו 40 אלף דולר בשנה לפחות. ורק אם אתה תעבוד שם רק אחרי כמה שנים ותשאר נשוי , אז כל כמה זמן יבואו לבדוק אתכם ורק אם תראה להם אחרי כמה ראיונות , ומצב כלכלי אז תקבל את האזרחות. אולי צריך להכיר מישהי דרך jdate ולהציע לה כסף תמורת נישואים פיקטיביים בקיצור , יש לך עוד קומבינה רצינית לעשות לפני שתברח מהמנטליות הישראלית 8)
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אם אני יתחתן אני לא יתחתן על בלוףכי אם יתפסו אותי אני יכנס לכלא ואז יחזור למדינה המגעילה הזאת שובאני יתחתן ע"י שידוך דתי עם מישהי שיש לה כבר אזרחות כמובן
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים ואתה דתי בכלל ?איך מקבלים שידוך כזה גם ? :-*אני בדיוק מברר איך עושים חשבון ב jdate חחהאמת שגם כלה אמריקאית עדיפה מכלה ישראלית גם במובן של מערכת יחסים.מה אתה עובר לברוקלין ?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים גבר גבר אני לא יודע מה אני יעשה מחרהכל יכול להיותנזרום יהיה בסדריכול להיות שאני יתחתן גם עם נוצריה אם אני יאהב אותה למה לאאני לא שולל
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים הדגמה יפה איך לא רק הבנות נהפכות לכלבות ומלבד זה כל מי שחושב שבנות הם כלבות - כניראה הוא כלב בעצמו מהמישפט האמריקאי" IT TAKES ONE TO KNOW ONE " ונסיעה טובה לכולם
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים לך דחוף תאף לתחת מפגרשלח את חברים שלך לקרוא ספריםאודי למשל ילד כאפות שנותן יציאות ציניות רק בפורומים באינטרנט אבל במציאות לא היה מעז לדבר ככה לכן אודי ילד שקיבל רק מכות בחיים שלוואם אני טועה ואתה כן יכול לדבר ככה במציאות כמו גבר דבר איתי בפרטינסגור כמה דברים לפני שאני טסועם צורת התבטאות תינוקית ומאותגרת שכלית כזו, אתה עוד מתלונן שערסים "מחפשים לריב איתך" ושבנות "יורקות ומקללות" אותך? ושזו ה"תרבות של כולם פה" (כלומר - זו ההתנהגות שמאפיינת את כל מי שבא איתך במגע)?תחשוב טוב טוב ותבדוק, אם הדבר שמזכה אותך ביחס כזה נמצא אצלך. אחר כך תשפוט אחרים.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים א.ערסים לא מרביצים לי ב.אף פרחה לא יורקת עליג.יא חתיכת 0 תראה איך הוא התבטא אלי לפני שאתה פונה אליהוא בא ועקץ אותי בלי סיבה אז שב גם אתה בשקט
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים ברגע שבחורה כזאת תרצה להתחתן היא תקבל בדיוק מה שמגיע לה בעל כמוה וגירושין
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים ברגע שבחורה כזאת תרצה להתחתן היא תקבל בדיוק מה שמגיע לה בעל כמוה וגירושין חחחח עלוב
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים א.ערסים לא מרביצים לי ב.אף פרחה לא יורקת עליג.יא חתיכת 0 תראה איך הוא התבטא אלי לפני שאתה פונה אליהוא בא ועקץ אותי בלי סיבה אז שב גם אתה בשקטאני חושב שאתה מה שיוצר את הג'יפה הישראלית יא 0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.