עבור לתוכן

בעד ונגד לביטוח לטלפון סלולרי

בעד ונגד לביטוח לטלפון סלולרי 849 הצבעות

1. 1. בעד ונגד לביטוח לטלפון סלולרי

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אה אני זוכר שאמרת שאתה מזמין אותו.

כמה עלה לך?

אני מקווה שלא עשית טעות והמכשיר הזה באמת אמיןן

המכשיר אצלי :)

עלה לי 190 דולר

ועכשיו שילמתי עוד 30.56% מכס+מע"מ :-\

עוד 242 שקל..

סה"כ 1000 בערך..

המכישר בינתיים לפי מה שאני רואה נחמד ובהחלט עדיף מסמסונג 624 אובוקס בן 6 שנים.. :)

השבוע אני חשוב שכבר אני אעלה סירטון וידאו וסיקור קצר.. :)

פורסם

לי יש נוקיה 6310

שילמתי עליו במשך שנים ביטוח ואז הבנתי שבעלות הביטוח כבר יכולתי לקנות מכשיר חדש יותר.זו רק דרך של חברות הסלולר להוציא מאיתנו עוד כסף.

תעשו חשבון 36 חודשים כפול 52

אז זה בהחלט לא משתלם.שימו לב גם לכל מיני שירותים נלווים בתשלום פה 10 פה 15 פה 14 חשוב למאד לדעת על מה משלמים.אני היום חוץ מזמן אויר

לא משלם על כלום.ויותר מזה שאתם קונים מקרר DVD או כל מכשיר צריכה אחר אז מקבלים אחריות שנה 3 4 תלוי במוצר.

למה פה בסלולרי אנו צריכים לשלם כדי לקבל את השירות הזה????

לא חשבתם על זה??

קחו רגע למחשבה - אתם קונים מקרר והמוכר בא ואומר לכם "תתחדשו אבל מה כדי שהיה לכם אחריות אתם צריכים לשלם לחברת "רוצים כסף" 40 שקל לחודש

במשך 36 חודשים.בהתחשב שכבר שילמתם ל"רוצים כסף" את ה 5500 על המקרר.זה לא יעצבן אתכם??

אז אם ככה למה אתם הולכים בעיניים עצומות אחרי חברות הסלולר??

אני נישאר עם שלי ולא משדרג לדור 3 רק בגלל היחס המשפיל והסחטנות הזו.

אתה מקבל על הפלאפון אחריות יצרן, בדיוק כמו על המקרר ועל הטלוויזיה.

פורסם

אבל בד"כ נותנים לך אחריות של שנה, ודורשים התחייבות של 3 שנים. אם הטלפון נהרס אחרי שנה וחצי, אכלת אותה.

פורסם

ומקרר וטלויזיה אתה לא שם בכיס ומסתובב איתם כל היום..

פורסם
  • מחבר

אבל בד"כ נותנים לך אחריות של שנה, ודורשים התחייבות של 3 שנים. אם הטלפון נהרס אחרי שנה וחצי, אכלת אותה.

למה אכלתי אותה?

הטלפון שלי בן חודשיים והוא דפוק מהיום שנתנו לי אותו.

פורסם

אם יש לך אחריות (ואמורה להיות), אז תדרוש שיחליפו או יתקנו אותו.

פורסם
  • מחבר

תיקנו לי כבר וזה לא עזר,השאלה אם יסיכמו להחליף לי לחדש בלי לשלם.

פורסם

איזה מכשיר יש לך ומה התקלה??

פורסם

בעקרון, מבחינה כלכלית טהורה - ביטוח לא שווה. שאלה רלוונטית מאוד היא מה עלות המכשיר ומה עלות הביטוח.

ביטוח הייתי ממליץ לעשות לדברים שאם יאבדו או יהרסו לך הם יכניסו אותך למצוקה כלכלית קשה, ופלאפון לדעתי לא נכלל בקטגוריה הזאת.

פורסם

תיקנו לי כבר וזה לא עזר,השאלה אם יסיכמו להחליף לי לחדש בלי לשלם.

מה זאת אומרת "אם יסכימו"? המכשיר באחריות? אז הם חייבים לתקן לך. אם הם לא יכולים לתקן, הם חייבים להחליף (בהנחה שיש לך אחריות, כמובן).

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "אם יסכימו"? המכשיר באחריות? אז הם חייבים לתקן לך. אם הם לא יכולים לתקן, הם חייבים להחליף (בהנחה שיש לך אחריות, כמובן).

המכשיר באחריות עד לשנה הבאה,המכשיר היה בתיקון אבל זה לא עזר,כי שאני שם תמונות או כל דבר ומפעיל אותו מחדש אז הוא נתקע במסך לבן וזהו. :pissed:
פורסם

המכשיר באחריות עד לשנה הבאה,המכשיר היה בתיקון אבל זה לא עזר,כי שאני שם תמונות או כל דבר ומפעיל אותו מחדש אז הוא נתקע במסך לבן וזהו. :pissed:

אז תלך אליהם שוב פעם, ושוב פעם ושוב פעם, אני יודע שזה טרטור אבל זה מה שיעשה את זה, תוכיח להם כל פעם מחדש שיש לך את אותה הבעיה, ותדאג שהם יתעדו את הבעיה כל פעם שאתה בא אליהם, ותנסה לדבר על זה עם שרות לקוחות בפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים