פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים משהו מאוד תמוהקניתי היום זיכרונות חדשים להוסיף למחשב שלי שיש לו כבר 2 גיגה של OCZ GOLD 667MHZ 4-4-4-12מאותו דגם ואותו יצרן אך המחשב הפך לייותר איטי ולא עובד יותר מהרהאפליקציות הם 3D STUDIO +PHOTOSHOPE קודם כל המחשב מזהה רק 3.25 GB שזו בעיה ידועה אך מה שמפתיע הוא שיש ירידה בביצועיםוכשאני מוסיף עוד גיגה כלומר 3 גיגה סה"כ בדואל צאנל ההספק יורד בפוטושופ בערך בשישים אחוזואילו ב3D MAX ההספק יורד בכמה אחוזים בודדים אך בכל זאת יורד מישהו יודע מדוע????האם זה בגלל שזה 4 סלוטים של 1 גיגה בייט ואילו אם זה היה 2X2 שני סלוטים של 2 גיגה זה היה עוזרדרך אגביש לי מחשב מעבד PENTUM D 930תודה לעוזרים
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים פעם שאלתי טכנאי אם כדאי לי לשים 4 ג'יגה זיכרוןהוא אמר לי שזה בזבוז ואם אני שם כמות כזאת אז חייב ווינדוס ויסטהבשביל תעבורה נוחה יותרמה שאני ממליץ לך עכשיו זה להתקין ויסטה כי הבנתי שאקס פי 2 ג'יגה , עם יש יותר זה מתחיל להיות יותר ויותר איטי..
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים מחבר בקיצור לא שווה להתקין מעל ל 2 גיגה בייט בווינדוס XP חוץ מזה הבנתי שזה קשור ל 32 ביט ולכן גם בויסטה תהיה את אותה בעיהוהאם אם אני אשים 2X2 GB זה עדיף
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים בקיצור לא שווה להתקין מעל ל 2 גיגה בייט בווינדוס XP חוץ מזה הבנתי שזה קשור ל 32 ביט ולכן גם בויסטה תהיה את אותה בעיהוהאם אם אני אשים 2X2 GB זה עדיףלרוב הישומים מספיק 2 גיגה זכרוןמערכת הפעלה 32 ביט מזהה רק 3.2 גיגה זכרון מקסימוםאין קשר למספר הסטיקים של הזכרונות
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים מחבר כן ידידי היקר אתה צודק אך לא הוספת שום דבר חדש לדיון כי הכל כתוב לעיל ציטוט "האפליקציות הם 3D STUDIO +PHOTOSHOPE קודם כל המחשב מזהה רק 3.25 GB שזו בעיה ידועה"ולא הסברת את שאלת מיליון הדולר מדוע המחשב יורד בביצועיו ולא שומר על אותם ביצועים??.
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים הססבר היחיד שנראה לי הגיוני הוא שהוספתי זכרונות איטיים יותר ועכשיו הקודמים פועלים בתדר של הקודם/לא מוגדר מהביוס למהירות האופטימלית
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים קניתי היום זיכרונות חדשים להוסיף למחשב שלי שיש לו כבר 2 גיגה של OCZ GOLD 667MHZ 4-4-4-12 מאותו דגם ואותו יצרן אך המחשב הפך לייותר איטי
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים יש כבר פיתרון לבעיית ה4GB+ בויסטה:http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/686409.html
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים יש כבר פיתרון לבעיית ה4GB+ בויסטה:http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/686409.htmlפה בעצם רשום פשוט לעבור עם אותו ה KEY לויסטה 64. מה פיספסתי, או שזה בעצם החידוש ?
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים תנסה לבדוק הגדרות בביוס, שאני קניתי זכרונות הם היו מוגדרים על 5CL אז אולי שהוספת זכרונות נוספים זה עלול לשנות את ההגדרות
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים פה בעצם רשום פשוט לעבור עם אותו ה KEY לויסטה 64. מה פיספסתי, או שזה בעצם החידוש ?יש שם משהו על PEA
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים מחבר בדקתי כרגע ב CPUZ ובאמת התזמונים לא כמו שרשומים הם אמורים להיות 4-4-4-12 ומתברר שהם 5-5-5-15בדקתי ב CPUZ האם יכול להיות שרימו אותיומה שמענין שיש לי כבר זיכרונות עם אותם תיזמוניםוהם מופיעים כ 4-4-4-12ומה שעשיתי זה הורדתי אותם ושמתי את החדשים ופתאום התיזמונים השתנו ל 5-5-5-15 כלומר שלא יתכן שהבעיה בהגדרות הביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.