פורסם 2003 באפריל 222 שנים התכוונהתה אם אני לא גיימר כבד הבעיה שאני כן ;Dבכל אופן תכתוב לי בבקשה בפרטי את שם החנות .הRATPADZ הוא פחות טוב בהרבה?
פורסם 2003 באפריל 222 שנים מה זה השטויות האלו !!?!!?150 ש'ח לפד!<?זה יותר מהעכבר שלי...מה פד עוזר (בהתחשב שאין לכם עכבר עם גלילה)
פורסם 2003 באפריל 222 שנים כבר אמרתי אם אתה לא גיימר זה באמת סתם חבל על הכסףאבל לגיימר רציני משטח כזה הוא אפשר לומר חובההמשטח עצמו חלקלק כך שהעכבר זז חלקצריך לנסות אותו כדי להבין
פורסם 2003 באפריל 222 שנים נראה לי אני יזמין לעצמי את ה RATPAD הוא אמור להיות ממש מצויין יש למישהו ממכם אותו?
פורסם 2003 באפריל 222 שנים איזה עכבר יש לך?כי לי יש את ה MX500 והפדים הזולים פשוט לא נוחים אין מה לעשות במיחד למשחקים בסיגנון UT2K3.
פורסם 2003 באפריל 222 שנים הבעיה עם פדים מחול שהמשלוח עולה יותר מהפד עצמו לפעמיםלו כמו הפד למשל ב 2COOLTEK אז הפד עולה 10 דולר והמשלוח 5.7 אפשר להתארדן כמה חברים וזהו.לדבי משחקים הממ...הרבה FPS ו STRATEGY בעיקר כגון WC3 STARCRAFT ו FPS כגון UT2K3 וCS .
פורסם 2003 באפריל 522 שנים לי יש עכבר אופטי של מייקרוסופט ואני בכלל בלי פד ואין לי בעיות העכבר בכלל לא נתקע והתנועה חלקה אז למה להוציא כלכך הרבה כסף על דבר כל כך לא חשוב אפילו אם אתה גיימר כבד?
פורסם 2003 באפריל 522 שנים אני לא ממש מסכים איתך.כי היה לי פעם פד שהעכבר שלי שהוא עכבר אופטי (ועכברים אופטיים הם לדעתי הכי טובים במיוחד למשחקים)פשוט הרבה פעמים נתקע ולא זז זה היה ממש פד מסריח כך שיש מה להיתלבט.
פורסם 2003 באפריל 522 שנים לי יש עכבר אופטי של מייקרוסופט ואני בכלל בלי פד ואין לי בעיות העכבר בכלל לא נתקע והתנועה חלקה אז למה להוציא כלכך הרבה כסף על דבר כל כך לא חשוב אפילו אם אתה גיימר כבד?מסכים איתך ב 100%. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.