עבור לתוכן

שאלה קטנה בקשר dvi to hdmi

Featured Replies

פורסם

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI

אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI

אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

פורסם

בבקשה תשנה את הכותרת ליותר עינינית.

בקשר לשאלה שלך, אם אתה צריך להעביר אות וידאו דיגיטלי ממחשב למסך מרוחק כאשר בדרך יש תעלה צרה שרק

כבל HDMI יכול לעבור בה הפתרון הכי איכותי הוא להשחיל בתעלה כבל HDMI ולחבר בשני הקצוות עם ממיר DVI-HDMI.

בקשר לאיכות, אין הבדל DVI ו HDMI מבחינת איכות הוידאו הם פועלים באותו האופן ע"י שימוש ב TMDS ופרוטוקולים דומים כך שלא תראה הבדל.

מה שכן יכול להיות שתראה הם ארטיפקטים בגלל מרחק רב(אם יש כזה) בין המסך למחשב, אם זה קורה תאלץ להשקיע

בכבל/מתאמים יותר איכותיים ואפילו מגבר אות.

פורסם

אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

התכוונת שלהורים שלך יש. ;D

כי לפי צורת הכתיבה שלך, בית-ספר לא סיימת, אז מאיפה יהיה לך כסף לטלוויזיה "הידיפנשן פולל", מה שזה לא אומר... :lol:

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה שלך, אם אתה צריך להעביר אות וידאו דיגיטלי ממחשב למסך מרוחק כאשר בדרך יש תעלה צרה שרק

כבל HDMI יכול לעבור בה הפתרון הכי איכותי הוא להשחיל בתעלה כבל HDMI ולחבר בשני הקצוות עם ממיר DVI-HDMI.

לזה היתכונתי

ואני רוצה לחבר את המחשב למסך המחשב, מטר מרחק בינהם ואני יקנה כבל איכותי מאוד ושני מתאמים איכותים

ואני יקווה שהיה שיפור באיכות .

התכוונת שלהורים שלך יש.

כי לפי צורת הכתיבה שלך, בית-ספר לא סיימת, אז מאיפה יהיה לך כסף לטלוויזיה "הידיפנשן פולל", מה שזה לא אומר...

1080P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים