עבור לתוכן

2600xt vs. 3850 איזה כרטיס יותר עדיף לhd ? יש הבדל ביניהם?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז מה אתם אומרים? ה3850 שווה את המחיר או לא?

פורסם

שווה++

פורסם

שווה,

עמדתי על ה2600XT מכיוון שלא רציתי שתחרוג אם המשחקים שלך הם לא יותר מCV4

במידה ואתה מתכנן לשחק ביותר מאשר CV4 אז ה3850 מתאים יותר למשימה

פורסם

כמובן שיש להתייחס שהדרייבר המדובר מעלה את הביצועים אצל כול הכרטיסים ולא רק בכרטיס ספציפי ;)

חבל שבמציאות דברים לא עובדים ככה...

אם ב2900XT היה שיפור של (נניח) 5%,

יכול להיות שב2600XT הוא יהיה 10% ויכול להיות שהוא יהיה 0.1% .

ועדיין הוא יהיה כנראה פחות טוב מ8600GT :)

בכל מקרה, ה3850 הוא בחירה מצויינת, אחלה כרטיס. :xyxthumbs:

פורסם

שאלתי שאלה דומה על כרטיסי אנוידיה אז על מנת לא לפתוח ת'רד מיותר....

האם הכרטיסים החדשים של ATI יצאו גם ב AGP?

כוונתי ל 3870 ול 3850.

תודה.

פורסם

סביר להניח שלא, ה2600XT לא יצא לAGP וגם ה2900GT לא יצא לAGP.... אולי הכרטיסים הבאים של ATI ייצאו לAGP....

אגב מה עם סדרה 8? יצאו כרטיסים לAGP?

פורסם

אפשר לינק ל 3850 ב 900 ש"ח?

פורסם

איך ה

Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E

מול ה3850?

פורסם

ה2900PRO ברמה של ה3850 כמעט אותו דבר אני חושב, אך הייתרון היחידי שיש ל2900PRO זה VIVO- VIDEO IN VIDEO OUT. ה3850 קטן יותר קר יותר חסכוני יותר אפילו טיפה חזק יותר, תומך בDX10.1, והכי חשוב לא חיכו לו שנה וחצי (ה R600...) וכמובן המחיר שלו זול יותר כמעט תמיד מה2900PRO...

אני הזמנתי HD3850 ב1Kשח אני מאוד מקווה שהוא ייכנס לי במארז הHTPC הקטנצ'יק שלי..... אם הוא נכנס... אני ייעלה תמונות ולדעתי הוא יהיה כרטיס הHTPC הכי טוב שקיים...

FOXPC.CO.IL המחירים הכי זולים שמצאתי ל3850...

פורסם

סביר להניח שלא, ה2600XT לא יצא לAGP וגם ה2900GT לא יצא לAGP.... אולי הכרטיסים הבאים של ATI ייצאו לAGP....

אגב מה עם סדרה 8? יצאו כרטיסים לAGP?

1) לפי מה שנאמר בTHE INQ לגבי הכרטיסים של ATI\AMD, הם כן יוציאו גרסאות AGP, או לפחות יש להם את היכולת.

2) 2600XT יצא בAGP.

3) רוב הסיכויים שלא. עם סדרת 8 המגשר של NVIDIA מסדרת ה7 כבר לא התאים, ולכן היו צריכים ליצור גשר חדש. אני לא יודע איפה הם עומדים כרגע, אבל אני בספק שהם הולכים להוציא כרטיס AGP של דור ישן, כי עוד מעט הם ישיקו דור חדש.

להגיד את האמת AGP זה סלוט שהוא דיי מת. אני מודע לזה שעוד הרבה משתמשים במחשבים ישנים שיש בהם את הסלוט הזה, אבל רובם (ואני מדגיש, רובם) לא יוכלו לנצל כרטיסים חזקים כאלה גם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים