עבור לתוכן

דריוורים ל-XP. בדלתא פורס אני שומע את הקול בדיליי, הדריוורים הם הבעיה!

Featured Replies

פורסם

כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם.

יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך:

TRIDENT

4DWAVE-NX

מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..):

A CCC 02

ועוד כל מיני מספרים...

עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה:

sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002

sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr 9, 2002

sound pci 168 driver SETUP.INF [more] Windows XP Mar 24, 2002

sound pci 168 driver OEMSETUP.INF [more] Windows XP Mar 24, 2002

sound PCI 288 Q3DII or "PCI 192 Voices Dolby Digital" driver A115006.exe [more] Windows XP Jan 27, 2002

sound pci288 driver pci288 XP.zip [more] Windows XP Jan 26, 2002

sound PCI 288 Q3D II driver nx2knew.zip [more] Windows XP Jan 6, 2002

והצלחתי להתקין רק את pci288 XP ו nx2knew (מה שהיה לי קודם), אבל זה לא פתר את הבעיה.

אני מתחנן לעזרה! אני לא יכול לשחק ככה!

תודה ענקית לעוזרים!!!

פורסם

אם אתה בטוח שהבעיה היא בדריורים, (כי יתכן ואתה פשוט צריך להגדיר במשחק נכון איך להשתמש בסאונד) תנסה לעשות חיפוש לדרוירים עדכניים באתר של היצרן של הכרטיס.

מעבר לכך תבדוק בתוכנות שמגיעות עם הדריברים של הכרטיס אולי הוא לא מוגדר נכון.

דרך אגב זה כרטיס סטריאופוני או 4.1 וכד' ?

פורסם
  • מחבר

עם הכרטיס לא הגיע דריוור שתומך בXP... הורדתי את 2 הדריוורים הנ"ל ואין שום תוכנה, אני בטוח שזה הדריוורים.

אני לא יודע אם זה 4.1, יש שם 4 חיבורים שאחד מהם זה לרמקולים ואחד למיקרופון + עוד חיבור משהו כמו של המסך (לא זוכר איך קוראים לו).

לי יש 2 רמקולים ג'נריים אם אתה שואל.

תודה רבה על ההתיחסות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים