עבור לתוכן

שאלה על רידאון x850 ועל ג'יפורס 8800.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, רציתי לברר כמה דברים בקשר לכרטיסיי מסך האלה כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306017.0

היה לי את הכרטיס מסך הזה radeon x850 + 256mb and bites, והוא היה כרטיס מסך מעולה, שום משחק ששיחקתי לא עבד חלק עם הגרפיקה הכי טובה, בתור גיימר דיי מציקים לי התקיעות הקטנות והפיקסלים הקטנים, והרידאון לא עשה לי שום תקיעות ובעית פיקסול.

כמו שאמרתי בנושא הקודם, יש לי בעיה קטנה עם האידיוט ההוא שצריך לתת לי את האחריות (נא לעיין בלינק המצורף למעלה בשביל להבין על מה אני מדבר).

אז הטכנאי שלי אמר לי לברר גם על הכרטיס מסך ההכי טוב של ג'יפורס, ולראות אם אפשר לדרוש את זה מהאדם שנותן לי את האחריות.

אישית אני דיי מאוכזב עכשיו מה8500 עם ה512 מגהבייט, השאלה היא אם ה8800 שכולם מדברים עליו זה בכלל רמה אחרת מהרידיאון שהיה לי בהרבה.

ואיזה בכלל ג'יפורס 8800 יש?

פורסם

תבדוק שהספק כוח שלך יכול להחזיק את המפרט שלך ואת הכרטיס הזה.

תבדוק שיש לך מעבד מספיק חזק בשביל הכרטיס הזה.

רצוי שיהיה 2 גיגה זיכרון עם הכרטיס כי הזיכרון יכול להגביל אותו.

ה8800GT הוא כרטיס מצויין.

יש אותו בהרבה חנויות אבל יש לפעמים מחסור.

פורסם

בהשוואה בין התקופות

x850 היה כרטיס high end...

וקנית עכשיו את ה8500.. שהוא כרטיס low end לתקופתנו..

אין פלא..

ולא.

לא תתאכזב מה8800GT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים