עבור לתוכן

Geforce 2 MX400 VS. Geforce 4 MX OB

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך מובנים, לדעתי שווה אפילו להשקיע ב-Connect3D RADEON 9100 64MB

שעולה 550ש"ח ואז לקבל ביצועים הרבה יותר טובים.

אין על זה וויכוח, לא רק שהכרטיס לא מובנה הוא גם חזק בכמה עשרות אחוזים!

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל פה מדובר בתמורה הרבה יותר מלאה. geforce 4mx 440 ב240 שקל. זה הרבה יותר שווה מלהשקיע באיזה ליבה שהיא גם ישנה יחסית. היום כבר לא שווה להשקיע בליבות שלא תומכות DX 9, ואם כבר לקנות משהו לא מובנה, למרות שאפשר להסתדר איתו יופי - אפשר לקנות radeon 8500le עם 64MB ב480 שקל.

פורסם

ב-290ש"ח אפשר לקנות את ה-Geforce4 MX440 64MB של חברת Chiantech,

לא שווה גם בתור כרטיס On Board.

פורסם

אבל אם הוא כבר קנה את הלוח אז זה לא ממש שווה לקנות ראדון 9100

שיחכה קצת ויקנה משהו יותר טוב שירדו המחירים

פורסם

G-FoRcE צודק שיקנה כרטיס חזק יותר יותר מאוחר

פורסם

G-FORCE אמר שכרגע לא כדאי לו לקנות כרטיס מסך חזק יותר, אני אמרתי שכן, לדעתי מינימום רדאון 9000\9100.

פורסם

Geforce2 MX400 והGeforce4MX OB זהים מבחינת ביצועים.

פורסם

אבל יותר מאוחר יהיה כבר כרטיסים טובים יותר ומשחקים חדשים יותר ואז הוא יעמוד מול אותה דילמה של לחכות או לקנות...

פורסם

Geforce2 MX400 והGeforce4MX OB זהים מבחינת ביצועים.

:nono:

אתה כנראה משתמש בסטיק אחד של זיכרון. כאשר משתמשים ב dual channel הכרטיס המובנה יותר קרוב ל GF4 MX440SE שהוא בערך פי שניים חזק מ GF2 MX400.

אפילו ה NF1 היה ברמה של ה GF2 MX400 כאשר השתמשו בשני סטיקים של PC2100.

פורסם
  • מחבר

טוב, אמרתי שאני אבדוק איך ה Geforce4MX OB פועל , ונוכחתי לגלות שקיבלתי 2900 ב 3DMARK2001 , זו תוצאה קצת נמוכה, לא?

ובעניין ה DUAL DDR, דוקא נראה לי שהזכרון שלי פועל ב DUAL DDR , כי שמתי את שני הסטיקים בשני הסלוטים שצמודים זה לזה...

הא , ועוד דבר, מה שבטוח לגבי הכרטיס ש OB זה שאיכות התמונה בו היא הרבה יותר טובה...

פורסם

טעות ככה זה דואל דידיאר

dualddr1.jpg

או ככה

dualddr2.jpg

פורסם
  • מחבר

הא, ואללה, תודה....

ד"א, זה לא מה שרשום בחוברת של הלוח...

פורסם
  • מחבר

טוב, שמתי את הסטיקים של הזכרון כמו שאמרת לי, ועכשיו קיבלתי 4300 .... תודה

מה שכן, בניגוד למה שנאמר כאן, זה ממש לא משתווה ל GF4MX 440SE , אלא רק ל GF4MX 420 , אבל גם זה משהו...

פורסם

slider בבקשה

ודרך אגב תשם את התיזמונים של הזיכרון שלך על תיזמונים "0-2-3-3" הלוח אוהב את התיזמונים האלה ואתה תגיע רחוק עם ה-FSB ושים את הוולטג של הזיכרון על 2.9 ותגיע רחוק .. מבטיח ;)

נ.ב

0 בתיזמונים אומר תיבחר או 2.0-2.5-3.0

פורסם
  • מחבר

יש רק בעיה קטנה -כשהמעבד היה על 166*9 ,אחרי ששמתי את התיזמונים של הזכרון על TURBO , כשהרצתי את הנצ'מרק של הזכרון ב SANDRA התמונה על המסך התעוותה ואח"כ, גם כשהחזרתי את התיזמונים למקוריים זה המשיך, והפסיק רק כשהחזרתי את המעבד ל 133*11 , וחוצמזה, התוצאה שקיבלתי ירדה בבנצ'מרק הנ"ל בכ 200MB/S ...

יש לך מושג למה זה קרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים