עבור לתוכן

קניית מסך 19" רגיל בעיקר לשימוש באינטרנט ולמשחקים סביבות ה1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

רוצה להחליף מסך למחשב הנוכחי שלי.. לרוב המסך יהיה לשימוש סביבת אינטרנט אבל עקב רכישת כרטיס מסך בשבוע האחרון הוא גם יהיה בשימוש למשחקים אם כי לא באותה התדירות..

תודה לעוזרים

פורסם

מהו המסך הנוכחי? מאיזו סיבה אתה רוצה להחליפו?

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע מסך 17" רגיל של sampo

לא שטוח ובטוח שלא LCD

למה להחליף? אממ הגיע הזמן חחח המסך הזה מלווה אותי מאז הפנטיום 3 שהיה לי :)

פורסם

מסכים איתך.

אם אין באפשרותך להוסיף כמה מאות שקלים לתקציב, חפש מסך 19" של LCD או SAMSUNG, כמו ה-SAMSUNG 931B/932B או LG L1953.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לLG אני מניח שהתכוונת למסך הזה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474

נכון?

עכשיו בנוגע לשלושה הדמים האלו.. שמתי לב שהLG הוא בעל זמן תגובה של 2 מיל' שנייה בעוד הסמסונגים הם 5 מיל' שנייה

ויחס הניגודיות של הLG הוא 1:2000 ושל הסמסונגים הוא 1:700

יש סיבה לכך שהמסכים של סמסונג יותר גבוהים מאשר של הLG?

פורסם

יחס ניגודיות 2000:1 הוא דינמי ומפוברק. זה נכון שמסך 2MS יהיה יותר מהיר בפועל ממסך 5MS, אבל ההבדל לא קריטי.

המסך בקישור הוא בחירה די טובה בתקציב.

פורסם

בתוספת תקציב קטנה ה-932B עם נגישות נוחה לכפתורי ה-OSD בחזיתו עדיף על L1953TR עם כפתורי OSD נסתרים מאחוריו.

אם יש אפשרות להמשיך לחסוך ל-viewsonic VP930 חוויית השימוש תשתדרג משמעותית לקריאת טקסט בשל פנל P-MVA שהנו בעל יתרונות לא מבוטלים על TN של המסכים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום...

העדיפות של ה932 על 1953 היא מבחינת נוחות של מקשי OSD או שפיספסתי משהו?

ונניח שנוחות לא ממש משנה לי כאן ואני מעדיף איכות מסך... ללכת על הLG או על הסמסונג 932?

פורסם

ונניח שנוחות לא ממש משנה לי כאן ואני מעדיף איכות מסך... ללכת על הLG או על הסמסונג 932?

ביטוי כזה כלל לא הולם מסכים כאלה - הם רחוקים מלהיות איכותיים כמו מסכים בעלי פנל VA או IPS.

לכן זה לא משנה מה תבחר מביניהם, אם נוחות השימוש לא מעניינת אותך וגם אם תבחר בפרמטר של נוחות שימוש זה לא ייתן לך "מסך איכותי". למי שהתרגל לעבוד עם CRT מסך בעל פנל TN הוא נפילה של ממש באיכות תמונה.

קרא את המדריכים למסכי LCD בנעוץ שבראש הפורום ותבין יפה מאוד מהם משמעות ההבדל בין הפנלים.

בתצוגה יהיה לך קשה לשפוט בצורה נכונה איכות תצוגה של מסכים, כשכולם עם אותה טכנולוגיית פנל TN (למעט 971P עם פנל S-PVA באופיס דיפו או באג).

פורסם
  • מחבר

כמובן שלא התכוונתי לאיכות טוטאלית מהמסכים.. התכוונתי לאיכותי מבין השניים...

פורסם

אין הבדל גדול ביניהם. ה-LG יותר מהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים