עבור לתוכן

[שאלה] עם מה אתם מנקים את ה2007FP /WFP

Featured Replies

פורסם

פתחו פה אשכול אבל לא ענו לי בסוף.. ניקיתי לאחרונה עם silver line מנקה LCD עם מטלית מיוחדת שקיבלתי עם הספריי, וזה השאיר לי עקבות (של הניגוב עם המטלית) שאפשר לראות בשחור (די בבירור) וזה די מעצבן.

איך אפשר להסיר אותם ועם מה?

פורסם

מנקה עם מטלית רכה ואלכוהול.

פורסם

אלכוהול לא אוכל ציפויים שיש על המסך או משהו ?

פורסם

יש נוזל מיוחד שקניתי לניקוי מסכי LCD , ללא אלכוהול.

ויש מטלית שעולה 10 ש"ח באופיס דיפו והיא נהדרת

פורסם

איפה קנית / איך קוראים לנוזל ?

פורסם

אלכוהול לא אוכל ציפויים שיש על המסך או משהו ?

אני מנקה מסכי LCD ו-CRT עם אלכוהול במשך שנים. לאף אחד מהם לא קרה שום דבר לציפוי.
פורסם

בשביל מה צריך חומרים? מטלית מיקרופייבר שעולה 10 שקל מספיקה לי. מקסימום אפשר להרטיב קצת.

פורסם

אני משתמש במטלית מיקרו פייבר הזאת- מצויינת.

איפה קנית / איך קוראים לנוזל ?

יש עליו מדבקה צהובה ורשום עליו נוזל לניקוי LCD ללא אלכוהול.

אני אגיע הביתה אני אגיד לך אם יש פרטים נוספים שאני יכול להוסיף.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שיש לי את מטלית מיוחדת (אני לא יודע אם זה מה שאתם מדברים עליה) היא כחולה כזאת עם משבצות קטנות.. והיא לא תוריד את הכתמים שנוצרו מהחומר ניקוי. היא יבשה המטלית שלי.

האם המטליות שלכם הן חד פעמיות או שזה פשוט מטלית אחת רטובה \ יבשה? תודה

פורסם

המיקרו פייבר של סילבר ליין נועדה לשימוש רב-פעמי. אחרי כל שימוש שוטפים אותה ומייבשים. הכתמים יכולים להיות לא רק בשל שאריות מחומר הניקוי, אלא גם מכתמי שומן של ידיים, שלא נרחצו בסבון לפני נגיעה במטלית הנקייה. אפשר לצמצם הופעת כתמי שומן על הפנל אם מקפידים לא להפוך את המטלית לצד, שהיה במגע ישיר עם הידיים.

אני נוטה שלא להשתמש בחומר ניקוי אם יש רק אבק. היעזרות במטלית יבשה נקייה מספיקה לצורך העניין. אם מקפידים שלא לגעת בפנל אין סיבה להשתמש בתמיסת ניקוי.

פורסם

אני מנקה תPW201 שלי אם ערכת ניקוי שעולה 30 שקל וכוללת מטלית \שפריץ אם נוזל ניקוי\מנקה אבק קטן\ובקבוקון תוספת לנוזל ניקוי

אני מנקה רק פעם בחודש ככה שזה משתלם ועדיין לא נגמר לי הנוזל ניקוי

פורסם
  • מחבר

המיקרו פייבר של סילבר ליין נועדה לשימוש רב-פעמי. אחרי כל שימוש שוטפים אותה ומייבשים. הכתמים יכולים להיות לא רק בשל שאריות מחומר הניקוי, אלא גם מכתמי שומן של ידיים, שלא נרחצו בסבון לפני נגיעה במטלית הנקייה. אפשר לצמצם הופעת כתמי שומן על הפנל אם מקפידים לא להפוך את המטלית לצד, שהיה במגע ישיר עם הידיים.

אני נוטה שלא להשתמש בחומר ניקוי אם יש רק אבק. היעזרות במטלית יבשה נקייה מספיקה לצורך העניין. אם מקפידים שלא לגעת בפנל אין סיבה להשתמש בתמיסת ניקוי.

אני מבין. אבל כרגע יש לי בעיה ורציתי לדעת אם אולי מישהו יודע איך מסירים את זה לאחר מעשה.

אני יודע שאני לא יעשה את זה שוב אבל בכל זאת זה לא יורד :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים