פורסם 2003 במרץ 2922 שנים אני הולך להחליף מארז וצריך להעביר את כל הדברים ואני רוצה לעשות את זה לבד אבל לא כל כך מבין בזה.האם זה מסובך עד כדי כך או שכדאי ללמוד עכשיו?
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר אני אגיד לך מה יש לי:HD WD 80G 8BFAMD 2000 ,וולקנו 7+ג'גבייט VAXזיכרון,צורב,סי די רוםאלו הדברים אבל אני מפחד להסתבך.זה לא רציני אבל אני ךא ממש יודע איך.קודם כל איך אני מחבר את הלוח אם?את המעבד ואת המאוורר אפשר להשאיר ביחד נכון?
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים בשביל לא להסתבך אז תשאיר את המעבד והוולקנו עליו אבל תוציא את הלוח בזהירות תתמוך באיזור הזה איפה שהמעבד נמצא כי הוולקנו מכביד עליו.קח נייר ותצייר לעצמך את כל FRONT PANEL LEDS שזה הפינים שאתה מחבר לשם את כל הקבלים שלהSPEALER ו הלד של הכונן הקשיח ולד שהמחשב דולק כפתור הRESET ו כפתור ה POWER.תצייר את מיקומם בדיוק לאן הם מתחברים כך שלא תסתבך כשרכיב את הלוח למארז החדש.עוד דבר איזה מארז אתה קניתה או הולך לקנות?תשים לב שכשאתה מרכיב את הלוח למארז החדש אתה מרכיב אותו על פינים מוזהבים שמחוברים לדופ של המארז.חשוב מאוד לראות שכל הפינים מתאימים בדיוק במיקומם לחורים של הלוח, כי אם ישאר פין כזה איפשהו לא מותאם באמצע של הלוח כשתדליק את המחשב אתה תקצר את הלוח אם שלך.כל השאר זה ממש שטויות לחבר את הסידירומים וכוננן דיסקיטים וכ.מסךתשאל אם תסתבך.
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים לא כדאי להכנס להרפתקה אם אין לך בכלל נסיון בנושאלפני שתתחיל כדאי שתשאל את עצמך אם אתה יודע להחליף לבד חלקים בתוך המחשב כמו כרטיסים ודיסקים כולל פתרון של בעיות קטנות.אם יש לך נסיון בזה אז אפשר להתחיל בתהליך אבל אם אתה לא מבין בזה כלום כדאי שתלך לחבר או לטכנאי
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר אני הולך לקנות Chieftec Dragon DX-01BD(אגב איך הוא?)ולא הבנתי מה לצייר ולמה
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים אם אתה הולך לקנות אתה DRAGON אז תשים לב כמו שאמרתי לך לברגים המוזהבים שבאים כבר מוברגים לדופן ל המארז מכיוון שיש הרבה לוחות שלא מתאים להם המיקום של הברגים כמו שהם ממוקמים בברירת מחדל שלהם.לגבי מה לצייר, אז כמו שאמרתי יש את החוטים שהולכים מלד של הכונן הקשיח ומהלד הירוק שמציין שהמחשב דולק ומהרמקול של המחשב(צפצף) אז הם מתחברים כולם ללוח אם לפפינים קטנים תקח ניייר ותצייר איפה כל חוט מתחבר שלא תסתבך אחר כך.
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים תאזוב עם אתה סתם מסתבך אז תלך לאכנאי שמבין או חבר טוב שהוא באקי בנושא הזה כלומר שהוא אוהב לחבר לפרק לבנות מחדש.. וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.