פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים שלום. במהלך גלישה אני ניתקל לאחרונה בתופעות הבאות.הדף לפתע ממורקר בכחול כלומר מודגש בכחול והדף לפתע מקבל חיים משלועולה למעלה ולמטה ללא גלילה ולמטה יש סימן עיגול עם שני חיצים. מישהו מכיר ניתקל בדברים האלה?שבת שלום .
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים האמת היא שזה נשמע כמו עכבר דפוק, אבל אם אתה אומר שזה קורה לך רק בדפדפן אז זה באמת יכול להיות תולעת\וירוס כלשהו.קורה גם עם דפדפן אחר (IE\FIREFOX) ?לא קרה מעולם בחלונות אחרים (סייר קבצים\וורד וכו') ?
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר לא ניראה לי שזה תולעת/ספייוור כי אני מוגן גם בפיירוול וגם בתוכנת אנטי וירוס נוד 32אבל בכל מיקרה אני אריץ סקירה של אדוור וניראה אם זה יגלה משהו.לא גלשתי בפיירפוקס המון זמן אז אין לי מושג אם זה יכול לקרות גם שם.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים 1. לא אומר כלום ההגנה הזו ( עדיין טוב שיש )2. לא מחייבת הסקירה הזו ( יותר טוב מכלום )3. רצוי מאוד לבדוק דפדפן נוסף 4. האם זה קורא רק בגלישה - מה עם עבודה עם העכבר בכלל ? - לא ענית .
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר אוקיי בנוגע ל3 הסעיפים הראשונים אם זאת אכן תולעת מה הפיתרון?ולגביי סעיף 4 כן זה קורה רק בגלישה אז אולי יש מצב שבאמת העכבר דפוק.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים עדיין יכול להיות קובץ חשוד / לא תקין / וירוס / תולעת וכו' שיושב על הדפדפן - השאלה הייתה אם זה קורה עם הפעלת חלונות בכלל - עם עבודה עם העכבר בכלל זו יכולה להיות בעית חומרה ויכולה להיות בעיית תוכנה אתה לא מפרט ואתה חושב שיש פה נביאים אם זה וירוס/ תולעת וכו' עשה חיפוש בפורום ---- נושא טחון אתה נותן לנחש אם לא תתן מידע איך יהיה אפשר לעזור לך ???
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר אני לא מבין איזו אינפומרציה אתה רוצה שאני אתןנתתי הסבר על התופעה . בוא תגיד לי מה חסר לך ואני אשמח להשלים לך את המידע הדרוש.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים אני מוכרח אבל ממש מוכרח להודות לך על שאתה כל כך נדיב ועוזר לי אחי שלי תודה רבה לך - ממש תודה . תעדכן את הדפדפן שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.