עבור לתוכן

השתתפות ב Vgames - מה אתם חושבים

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים האם אתם חושבים כי המארז שלי יתאים להשתתפות בתחרות?

להלן התמונות:

30-11-07_1726.jpg

30-11-07_1727.jpg

30-11-07_1728.jpg

30-11-07_1729.jpg

30-11-07_1730.jpg

30-11-07_1834.jpg

30-11-07_1835.jpg

פורסם

אני לא מבין בדיוק מה המודינג (יעזור אם תכתוב... לא כולם יודעים איך המארז נראה במצב רגיל)

פורסם
  • מחבר

צודק,

למארז נוספו 2 מאוורים בצד המארז, סידור הכבלים, הוספת מאורר במקביל ל HeatSink של ה CPU.

ליצירת "יופי" נוספו ה XTC של OCZ , שליטה על המאורר של הכרטיס מסך.

פורסם

בעקרון מה אתה שואל אותנו בכלל, אם אתה חושב שהמארז שלך מתאים לתחרות תרשם, אם לא אל תרשם.

פורסם

אפשר קישור?

פורסם

המארז שלך אמנם יפה מאוד ומושקע, אבל לדעתי הכוונה בתחרות היא למודינג שאנשים עשו בעצמם כמו בניית מארז לבד, חריטות, כל מיני רעיונות מקוריים וחלקים שנבנו לבד וכו'.

לקנות מאווררים ופאנלים ולחבר כל אחד יכול, החוכמה היא לעשות לבד ולהיות מקורי ויצירתי ...

לעניות דעתי זה לא מתאים לתחרות.

פורסם
  • מחבר

כמובן שלמודינג עצמו אין חוקים, כל מארז בכל צורה שהיא יוכל להשתתף בתחרות אם יהיה מתאים לפי שיקולי השופטים.

מה זה מודינג?

מודינג זה כל שינוי לא קונבנציונלי במארז, משמעות – קדיחות, שיפורים, צבעים, אורות וכו'...

מודינג של קירור - כמובן בשביל לקרר את המארז, מודינג של קירור עוסק בקדיחת חורים ובעשיית שינויים פיזיים למארז שעליהם עוסק הג'ורני הזה, זה גורם לתחזוקה יותר טובה של כל מה שנמצא בתוך המארז.

מודינג אחר - הכוונה לכל מה שציינתי למעלה שלא עוסק בקדיחות – עשיית המארז יותר יפה מבחינה של עבודת צבע יפה, הוספת אורות מיוחדים וכו'.

בעצם כל מה שאפשר לחשוב עליו שלא בא בתור Factory Default.

זהו המונח מודינג, וכל מי שנרשם לתחרות לא התחיל לבנות מארז מאפס, כמובן שיש פרויקטים בחו"ל מדהימים יותר...

המארז לא בא מוכן עם המאוררים בצד הדלת, וגם לא עם המאורר שנמצא על ה BigTyphoon ומתחתיו, נקנו כל מיני מוצרים כדי לשפר הסירקולציה

הפנימית של המארז ולשמור על טמפרטורות נמוכות למטרות אוברקלוק ועיצוב כזה או אחר.

פורסם

אומנם אני לא רואה שום שיפור משמעותי במבנה המארז שום דבר לא מונע ממך מלהירשם לתחרות. עוד משתתפים זה רק טוב וההשתתפות עצמה לא עולה כסף (עד כמה שידוע לי)

כמו שנאמר למודינג אין חוקים וההחלטה הסופית בין אם לאשר את השתתפותך או לא תהיה בידי השופטים.

פורסם

אני לא הייתי משתתף רק כי לא הייתי רוצה לסחוב את הדבר הענק הזה :-X

פורסם

אני לא הייתי משתתף רק כי לא הייתי רוצה לסחוב את הדבר הענק הזה :-X

ה NICK שלך באתר ממש מתאים לך... זה באמת לא תירוץ ::)

פורסם

תשתתף, אין לך מה להפסיד.

רק תעשה טובה למארז ותסדר את החיווט. 8)

פורסם

את דעתי כבר נתתי בעניין...

מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה

Aviko

פורסם

אומנם אני לא רואה שום שיפור משמעותי במבנה המארז שום דבר לא מונע ממך מלהירשם לתחרות. עוד משתתפים זה רק טוב וההשתתפות עצמה לא עולה כסף (עד כמה שידוע לי)

כמו שנאמר למודינג אין חוקים וההחלטה הסופית בין אם לאשר את השתתפותך או לא תהיה בידי השופטים.

דווקא לפי מה שהבנתי ההשתפות כן עולה כסף..

פורסם

השתתפות עולה 60 שקל שזה בעצם כניסה למתחם יחד עם מחשב...

התחרות עצמה לא עולה שקל.

פורסם

אני אגיע ואם יזדמן לי אני יכין משהו :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים