פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים העיקר שאני משלם לגנבים כל חודש על 3MBPS / 378 KBPS וזה מה שאני מקבל יש סיכוי שאם אני יתחבר ל7 של נטויזן זה שרתים שונים או שאחרי האיחוד זה אותם שרתים ואותו ח*א? ואם כבר אני שואל יש עוד חברות שנותנות תשתית + ספק 7/700 ב 200 ? או משהו דומה משתלם?
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים אני לא חושב שזאת בעייה בנטויזן אלא בתשתית שלך בבית\בדירה... אתה בכבלים או בבזק? אתה מקבל אותה מהירות גם ב2AM+ ?
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים אני גם נימצא על ברק על מהירות של 2.5ותסתכל אצלי בחתימה את המהירות אני מקבל את המהירות שהובטח ליאני מתאר שיש בעיה בתשתיתתבדוק את העניין אתה מוזמן להתקשר אל החברה ולשאולכי לפי מה שזה ניראה זה התשתיתאם התשתית שלך היא הוט אז יש בדיקה תחפש בנטווזין
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים תבדוק גם הורדה של קובץ מהאתר של החברהכמו למשל מפהאם בזמן ההורדה מהירות ההורדה לא כמובטח לך(כמובן שאין שום משאב שמשתמש ברשת) תתקשר לספקית האינטרנט למציאת פיתרון.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים העיקר שאני משלם לגנבים כל חודש על 3MBPS / 378 KBPS וזה מה שאני מקבלtzolerguy - אפילו אם לא מבינים כלום בתקשורת אפשר לראות בברור שאתה מוגבל ברוחב פס,נטוויז'ן מחזיקים מאות אנשים טכניים שעונים 24 שעות ביממה בדיוק על מנת לעזור לך בלי שתצטרך להבין כלום,לפתור ולמצוא ממה נובעת בעיה מסוג זה. ,04-8560570התקשרת לבדוק ?מה הטעם להתלונן בפורום אם אתה לא עושה פעולה פשוטה כמו להתקשר בטלפון?
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר Wh1t3 - מוריד בממוצע על 210KB שזה כפול שמונה אומר שאני מקבל 1680MBPSOnlyOne - OnlyOne - OnlyOne - אני כרגע מחובר במקור דרך ברק אני לא יודע מה קרה שם אחרי המיזוג אם זה בכלל משנה. בכל אופן התשתית היא של הוט וכן בשעות הלילה המאוחרות אני מוריד בביטורנט על 370KB שזה באמת מה שאני משלםבכל אופן נמאס לי לדבר כבר עם התמיכה של ברק לפני חודשים ניסיתי לטפל בזה ובסוף החודש יצא שידברתי סה"כ 4.5 שעות עם התמיכה והשירות לקוחות שלהםוכמו שניתן לראות לא השתנה ממש אז אל תדאגו כבר נתתי להם יותר מצאנס אחד חוץ מזה שעכשיו שאין לי התחייבות הם העלו את המחיר אז ממש לא משתלםאז חזרה לנושא למישהו יש תשובה לשאלה המקורית שלי יש סיכוי שאם אני יתחבר ל7 של נטויזן זה שרתים שונים או שאחרי האיחוד זה אותם שרתים ואותו ח*א?ואם כבר אני שואל יש עוד חברות שנותנות תשתית + ספק 7/700 ב 200 ? או משהו דומה משתלם?
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים Wh1t3 - מוריד בממוצע על 210KB שזה כפול שמונה אומר שאני מקבל 1680MBPS אם זה מוריד לך בממוצע על 210KB זאת אומרת שהחיבור שלך באזור ה1.68Mbps .
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר שכחתי נקודה בוא נתלה אותי בכיכר העיר אם אין משהו חכם לא חייבים להגיב מישהו אחר אולי?
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מר רון פול, אם אין לך משהו להוסיף, אל תגיב!אתה מכיר חבילה של 1.6 מגה?!פעם הבאה שאני אראה כאילו אתה רק חשבת להסאפים פה בפורום, אתה תקבל אזהרה!tzolerguy, אל תגרור את רמת הדיון לרמה לא נאותה (גם אם לא אתה התחלת), אחרת הדיון ינעל.בנוסף לזה, אם אתה מידי פעם כן מוריד במהירות המאכסימלית ומידי פעם לא, אז הבעיה היא לא בספק. היא גם קרוב לוודאי לא בתשתית (למרות שכדאי תמיד לבדוק הכל).הבעיה, לדעתי, היא בצד שלך, כלמור מחשב או נתב (אם יש). אם זה רק מחשב אחד שמחובר דרך מודם אז הייתי מתחיל בלבדוק שוב מהירות מהספק בלי שתהיה אף תוכנה שקשורה לאינטרנט פעולת. הייתי בודק וירוסים ורוגלות (למרות שדעתי האישית שאנטי-וירוסים ותוכנות נגד רוגלות לא שוות לכלום). הייתי מתקין תוכנה לבדיקת השימוש בחיבור (כמו NETLIMITER MONITOR) והייתי בודק עם מחשב אחר.אם אתה כן מחובר לנתב, הייתי מנתק פיזית את המחשבים האחרים, בודק עם מחשב שמחובר קווית ואז עושה את הבדיקה ממחשב אחר. הייתי בודק בחיבור ישיר למודם.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים אני חייב לציין שמבדיקה אישית של ברק באמת שמתי לב שההורדות אצלן איטיות יותר ושאתה לא מקבל שם את כל רוחב הפס ובעיקר בהתחברות לשרתים מחו"ל.אני ואחי עובדים עם ביטורנט, אני עם בזק בינלאומי ואחי עם ברק.בדקנו הורדה של אותו הקובץ.לפני כמה חודשים שהיה הכל בסדר אצל בזק בינלאומי הורדתי הרבה יותר מהר ממנו.ואז הרצנו לו בדיקת מהירות גם לשרתים בארץ וגם חו"ל ובהחלט אפשר היה לראות שהוא אינו מקבל את כל רוחב הפס שעליו הוא משלם.tzolerguy - בלילה אתה מוריד הרבה יותר מהר מפני שספק האינטרנט כמו כולן , מרים את השאלטר שהוא סגר כל היום.לכן המהירות בלילה גדולה יותר.ואפילו יש לי צילום מסך של התוכנה שאכן מאשר זאת.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר מר רון פול, אם אין לך משהו להוסיף, אל תגיב!אתה מכיר חבילה של 1.6 מגה?!פעם הבאה שאני אראה כאילו אתה רק חשבת להסאפים פה בפורום, אתה תקבל אזהרה!tzolerguy, אל תגרור את רמת הדיון לרמה לא נאותה (גם אם לא אתה התחלת), אחרת הדיון ינעל.בנוסף לזה, אם אתה מידי פעם כן מוריד במהירות המאכסימלית ומידי פעם לא, אז הבעיה היא לא בספק. היא גם קרוב לוודאי לא בתשתית (למרות שכדאי תמיד לבדוק הכל).הבעיה, לדעתי, היא בצד שלך, כלמור מחשב או נתב (אם יש). אם זה רק מחשב אחד שמחובר דרך מודם אז הייתי מתחיל בלבדוק שוב מהירות מהספק בלי שתהיה אף תוכנה שקשורה לאינטרנט פעולת. הייתי בודק וירוסים ורוגלות (למרות שדעתי האישית שאנטי-וירוסים ותוכנות נגד רוגלות לא שוות לכלום). הייתי מתקין תוכנה לבדיקת השימוש בחיבור (כמו NETLIMITER MONITOR) והייתי בודק עם מחשב אחר.אם אתה כן מחובר לנתב, הייתי מנתק פיזית את המחשבים האחרים, בודק עם מחשב שמחובר קווית ואז עושה את הבדיקה ממחשב אחר. הייתי בודק בחיבור ישיר למודם.יש ראוטר הפורטים פתוחים זה בדוק ניסיתי גם להגדיר את עצמי כ DMZ לא עזר אין עוד מחשבים שמחוברים דרכו כרגע ( כי הם מקולקלים ) אז זה לא הם שגוזלים את רוחב הפסובזמן שאני מרגיש איטיות אני מנתק את הראוטר וחבר את המודם ישירות כדי לשלול את הראוטר אבל אין השפעהבכל אופן אין טעם להמשיך לחפש איך לסדר את זה צריך פשוט לחפש ספק אחר - בקשר לתשתית אני לא בטוח כי קוי הטלפון ביישוב שאני גר בו ממש לא טוביםאז אם אפשר שוב לחזור למה ששאלתי מהתחלה בקשר להאם יש איזשהו הבדל בין ברק לנטוויזן או אם מישהו מכיר חבילה משתלמת ב5M ומעלה כמו ה7 ב 200 ש"ח(כאשר 200 ש"ח כנראה יהיה הגבול החודשי לספק + תשתית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.