פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מועבר לפורום המתאיםמזאת אומרת למנוע שימוש ב USB , לא לאפשר אף התקן USB שיחובר למחשב?
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מחבר לדעתי זה ממש לא נכון שאתה מעביר את זה לתוכנה אבל איך שבא לך.השאלה שלי איך לחסום שימוש בstorage עם USB , אני יודע שצריך לתת הרשאות על קובץ usbstor.pnf אבל משום מה אין לי perrmissions עליו !!מישהו יודע איך נועלים זאת בXP ?תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים אתה לא רואה את תגית הרשאות כי יש לך מחשבבודד שלא מחובר לדומין. זוהי ברירת המחדל במצבהזה.כדי לשנות את זה אתה צריך ללכת ל folder Options.מגיעים לשם דרך לוח בקרה או דרך תפריט כלים בסייר.שם תבחר בתגית View ותוריד את הסימון מ -Use simple file sharing [Recommended]זה אמור להיות האחרון ברשימה.עכשיו תוכל לתת הרשאות על קבצים בודדים או תיקיות למשתמשים שונים או לקבוצות משתמשיםכמובן שהכונן חייב להיות מפורמט ב NTFS כדי שתוכל בכלל להשתמש במערכת ההרשאות של חלונות
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מחבר כןן בקשר להרשאות עשיתי את זה כבר .. ומשום מה זה לא עזר.ובקשר לDeviceLock .... אני מנסה !!!!תודה .....
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר התקנתי וזה עובד .. תודה ...אני רק מקווה שאחריי חודש פתאום זה לא יתאפס !!!!
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים באמת נראת אחלה תוכנה, נוספה לסטיקי (: ואגב, זה דיי ברור שגרסאת ניסיון ל30 יום אחרי חודש תפסיק לעבוד :
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים עקרונית אתה יכול להתשתמשבתוכנה שמובנית בוינדואספתח את שורת ה RUN ותרשום GPEDIT.MSCשהיא מעולה ומשמשת גם לניהול שרתים ב 2003 2007שם אתה יכול להכיל מה שבא לך כולל חסימת פורט ה USB ליוזר מסויםחסימת מחיצות וכל מה שבא לך.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים pink panther, עד כמה שאני יודע בסרבר אפשר להשתמש ב gpedit לקבוצות יוזרים אבל ב-XP אתה דיי תקוע עם הגדרה גלובלית לכולם ולא לפי משתמש.תקן אותי אם אני טועה.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים לא...אתה יכול להחיל ב GPEDIT על יוזר ספציפיגם ברמת השולחן עבודה כלומר לא לשנות רקע להעלים קליק ימני וכועל כל יוזר שתגדיר.מי שמתעסק יותר בקבוצות והגדרותיהים זה כלי ה אקטיב דירקטוריבשרתים ישנה פונקציה קצת יותר מתקדמת של GPO גרופ פוליסי אובגקט ששם הניהול יותר קל.אבל אין שום סיבה לא לעשות את זה לוקלית ליוזר כאשר רוצים להחיל הגדרה כמו שביקש שואל השאלהמה גם שזה בחינם.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים אחלה גם אני אשמח לדעת יותר בנושאאשמח אם תוכל לתת הסבר קצר לדוגמא דבר בסיסי איך להעלים את הכפתור RUN או משהו כזהאבל רק לuser3user4user6ושהשאר ישארו כמו שצריךבוינדוס XP...תודה רבה רבה,רועי.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים למה קצר...זה לינק כיצד עושים זאת בדיוקhttp://support.microsoft.com/?id=293655האמת שאני עם ויסטה(לדאבוני) וזה קצת שונהבכדי לדעת בסוף איזה הגדרות חלות על כל יוזר פתח RUN ו GPResults
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.