עבור לתוכן

שאלה לגבי כיול של 226BW

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו:

אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה)

וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב?

תודה מראש

פורסם

להזכיר את המילה כיול ואת המסך הנ"ל באותו משפט זה פשוט שטות.

כיול מיועד למסכים איכותיים שמיועדים לשימוש של גרפיקאים ועורכים לדפוס.

קבצי כיול כגון קבצי ICM (אלה המוצעים בקישור)אינם תקפים בזמן צפיה בסרטים או משחקים ואינם מתקנים

את היכולת של המסך הנ"ל להציג מספר מועט יותר של צבעים, אחידות פאנל, זויות צפיה ובכל מקרה

ההבדל בין הפאנלים השונים זניח למדי ואינו מצדיק את המרוץ אחרי מסך בעל פאנל S מה גם שכיום קשה מאוד

לברר איזה פאנל באמת יש במסך ושוב זה לא ממש משנה.

פורסם

להזכיר את המילה כיול ואת המסך הנ"ל באותו משפט זה פשוט שטות.

כיול מיועד למסכים איכותיים שמיועדים לשימוש של גרפיקאים ועורכים לדפוס.

קבצי כיול כגון קבצי ICM (אלה המוצעים בקישור)אינם תקפים בזמן צפיה בסרטים או משחקים ואינם מתקנים

את היכולת של המסך הנ"ל להציג מספר מועט יותר של צבעים, אחידות פאנל, זויות צפיה ובכל מקרה

ההבדל בין הפאנלים השונים זניח למדי ואינו מצדיק את המרוץ אחרי מסך בעל פאנל S מה גם שכיום קשה מאוד

לברר איזה פאנל באמת יש במסך ושוב זה לא ממש משנה.

מסכים עם כל מילה

קניתי את סמסונג 225MS עם פנל TN. שהוא מחובר כמסך מחשב רואים בו מצויין.מעבר לזה היתרון הגדול שלו הוא בחיבורי הוידאו והHDMI

ועוד תכונות טובות(PIP',PBP).ומשמש גם כמסך לטלוויזיה בחיבור לממיר.קנייה מצויינת במחיר שפוי(1900 שקל)

פורסם
  • מחבר

תודה,

כל פעם שאני מסתכל על ה 22" אני מאוד מתרשם מהגודל והצורה החיצונית אבל משום מה פשוט אני לא רואה איך זה יהיה נוח לעבודה עם טקסטים?

יש מישהו כאן שיש לו את המסך הזה ורוב העיסוק שלו זה עם טקסטים(תכנות,כתיבת עבודות...)?

בעבודה אני יושב מול 20" 3X4 של HP שעולה איזה 3500 ש"ח וזה פשוט מסך מדהים , אני עובד כל יום בסביבות ה 10-11 שעות והעייניים אף פעם לא מתעייפות וזה באמת אחלה מסך עבודה.

ועוד משהו רציתי לדעת איך ה LG L1970HR ?

והאם יש LCD 19" של סמסונג באותו סדר גודל של מחיר פלוס מינוס שהוא מומלץ ולא רחב?

תודה

פורסם

כל פעם שאני מסתכל על ה 22" אני מאוד מתרשם מהגודל והצורה החיצונית אבל משום מה פשוט אני לא רואה איך זה יהיה נוח לעבודה עם טקסטים?

יש מישהו כאן שיש לו את המסך הזה ורוב העיסוק שלו זה עם טקסטים(תכנות,כתיבת עבודות...)?

מה לדעתך יהיה לא נוח? הגודל והצורה? או איכות המסך?

בעבודה אני יושב מול 20" 3X4 של HP שעולה איזה 3500 ש"ח וזה פשוט מסך מדהים , אני עובד כל יום בסביבות ה 10-11 שעות והעייניים אף פעם לא מתעייפות וזה באמת אחלה מסך עבודה.

כל מסך סביר אפשר לכוון כך שהעיניים לא תתעייפנה. גם מסכי TN. וכמובן, שיש לשבת במרחק נכון (שתלוי גם בגודל המסך).

ועוד משהו רציתי לדעת איך ה LG L1970HR ?

מסך די טוב בקטגוריית מסכי ה-TN.
פורסם
  • מחבר

אני חושב (ואולי אני טועה)שהאיכות של המסך היא נהדרת , אבל הצורה שלו (16X9) נראית לי קצת לא נוחה לעבודה.

אבל יכול להיות שזה נטו הרגל כי אחד היתרונות של כזה מסך בכזה גודל זה פתיחה של כמה חלונות בו זמנית על המסך שזה יתרון ענק לפי דעתי במיוחד בתכנות.

פורסם

זה בהחלט יותר הרגלים מאשר משהו אובייקטיבי (למרות שגם אני מוצא את ה-4:3 עדיף לרוב). יש כאלה שנורא אוהבים לפתוח חלונות זה לצד זה, יש כאלה שפחות. גם בתכנות, יהיו שיגידו לך שמסך רחב עדיף, כי אתה יכול לראות שורות ארוכות יותר, ויש כאלה שיעדיפו רגיל, כי אתה יכול לראות יותר שורות במסך אחד.

פורסם
  • מחבר

זאת באמת דילמה קשה(לפחות לי)אבל נראה לי שהחלטתי ללכת על 19".

אם השימושים שלי "עבודה משרדית" על איזה מסך כדי ללכת(עד 1600 ש"ח)?

ראיתי שכולם ממליצים על ה vp930b אבל רציתי לדעת אם לשימושים שלי אני יראה הבדל בינו לבין נגיד ה 931BF או הL1970HR או ה Dell 1907FP?

אני רוצה לציין שדי חשוב לי מסך שלא מעייף את העיניים...

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים