עבור לתוכן

כרטיס ב700-800 ש"ח | 2600XT DDR4 ב670שח...

Featured Replies

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4877

אני צריך כרטיס חזק, הכי חזק שיש... אבל יש מגבלה אחת.... המקום במארז, יש לי מארז HTPC ויש לי מקום לכרטיס 24ס"מ וזה מעולה אבל בגלל החשמל מאחורה של הכרטיסים כמו HD3850 ו8800GT הם לא ייכנסו.... זה מבאס מאוד אבל אני חייב למצוא כרטיס אחר!

אז ככה - יש לי E2140 שזה לא מעבד חזק במיוחד אבל הוא בOC של 3.04GHZ ו2GB זיכרון לוח P35 ג'יגה בייט והרד דיסק 500 אולי אני משדרג גם אותו... אז רציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי HD PLAYBACK חלק (כלומר כרטיס חדש) ללא שימוש במעבד כמעט ואני רוצה גם DX10 כי אני לא יודע מתי אני יחליף שוב כרטיס זה יכול להיות עוד שנה וגם עוד שלוש... אז אני רוצה DX10 שיהיה לו לפחות...

תוכלו לראות בקישור הנ"ל שהמחיר של הכרטיס הזה הוא 670 וזה נראה לי טוב... עכשיו השאלה היא מה עדיף? לקנות אותו או את ה8600GTS? או אולי X1950PRO...?

נ.ב

אני מזכיר שאני יכול לשלם גם 1500 שקל על כרטיס כל עוד הוא נכנס במארז.... זה הבעיה המרכזית שלי, הגובה לא אכפת לי מקסימום אני יעשה קצת מודינג יחתוך תחלק של הכרטיס מסך ויעשה כונס אוויר חחחח רק האורך של הכרטיס מבאס... מקסימום שבמקסימום זה 24 ס"מ וגם זה כשהוא לחוץ מאוד.... רעיונות לכרטיסים עוצמתיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים