פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים לא נכון בעליל ה8800GT קרוב אליו מאוד בהרבה מבחנים ועולה חצי מהמחיר בנוסף אם אתה מחלק תתקציב לשניים אתה תוכל לקנות 8800GT היום וכרטיס חזק בהרבה מה8800GTX בעוד שנה וחצי ב1500 שקל ששמרתה בהתחלה להיום ה8800GT מספיק לכל גימר שפוי גימרים לא שפוים לא קונים כרטיס אם עלות תועלת טובה אלה כרטיס או כמה כרטיסים ביחד שיתנו כמה שיותר ביצועים כן צודק, האמתי התייחסתי לתקופה שלא היה 8800GT למשהו בהודעה שלי
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים חוץ מ- DX10.1 לא לשכוח של- 3870 יש תמיכה חומרתית בכל הנוגע לפורמט HD מה שבעתיד יכול להפוך להיות שימושי. ככה שהיות וביצועים פר $ ה- 3870 וה- 8800GT די שקולים, דווקא התוספות הקטנות של ה- Radeon מטות את המשקל טיפה לטובתו.לי נראה שדווקא הוא יהיה הלהיט של חגי החורף בעולם.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים גם ל8800GT יש תמיכה בHD אומנם לא רחבה כמו ב3870 אבל תמיכה בכלל לא רעה ובנוסף אם מעבד טוב ו2 גיגה זיכרון או יותר לא אמור להיות בעיות
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים בדיוק תמיכה חומרתית בHD לגבי הGPU כדי לקחת כוח מהCPU היא גימיק ברוב המקרים. מי שיש לו מעבד מספיק טוב לא יצטרך את העזרה הזו ב99.9% מהמקרים.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים אני חושב שהוא יתכוון למולטיטסקין או איך שכותבים את זה אבל ה8800GT גם ככה תומך בסירטי HD כמו 8500GT וזה מספיק בהחלט אם פה ושם יהיה איזה סרט שלו ניתמך אז המעבד יעבוד קצת לא נורא רק למי שסרטים וסדרות HD זה השימוש העיקרי עדיף 3870 וזה אם הוא גם משחק ולא רק צופה בסרטים בפועל רוב האנשים עדיין צופים בDIVX וגם אני למרות שהמחשב החדש יהיה חזק מאוד יצפה בעיקר בDIVX בשנים הקרובות
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים למה לך? אם הייתה עשיר לא עדיף לקנות כבר 2 8800U ? או 4 3780 :lol: תכלס....
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים אני חושב שהוא יתכוון למולטיטסקין או איך שכותבים את זה אבל ה8800GT גם ככה תומך בסירטי HD כמו 8500GT וזה מספיק בהחלט אם פה ושם יהיה איזה סרט שלו ניתמך אז המעבד יעבוד קצת לא נורא רק למי שסרטים וסדרות HD זה השימוש העיקרי עדיף 3870 וזה אם הוא גם משחק ולא רק צופה בסרטים בפועל רוב האנשים עדיין צופים בDIVX וגם אני למרות שהמחשב החדש יהיה חזק מאוד יצפה בעיקר בDIVX בשנים הקרובות כדי שתיהיה באמת בעיה משמעותית צריך לא סתם "להדליק את האימיול" ברקע או כל תוכנה אחרת מהסוג אלא משהו רציני בהרבה שדורג הרבה כוח מהCPU למשל קידוד.עכשיו תגיד לי אתה גם אנשים רואים סרט ומקודדים באותו הזמן סרט אחר?
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים בעיקרון זה דווקה אפשרי אבל גם אז ברוב הקידודי HD ה8800GT תומך ככה שרק בקצת סרטים זה יכול להיות לא נוח
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים כדי שתיהיה באמת בעיה משמעותית צריך לא סתם "להדליק את האימיול" ברקע או כל תוכנה אחרת מהסוג אלא משהו רציני בהרבה שדורג הרבה כוח מהCPU למשל קידוד.עכשיו תגיד לי אתה גם אנשים רואים סרט ומקודדים באותו הזמן סרט אחר?אני מקודד כמה סרטים במכה, זה מתחלק על שני המעבדים ורואה סרטים באותו זמן בלי בעיה גם, אני אוהב לעשות MULTITASKING.לנושא, ה8800GTX אף פעם לא משתלם, מכיוון שHIGH END אף פעם לא השתלמו ואף פעם לא ישתלמו, לשלם קרוב ל4000 אלף ש"ח רק בשביל כרטיס חזק ככל שיהיה זאתי בדיחה, ומי שמשלם שירגיש טוב נו מה להגיד, השטן לא בורא אנשים חכמים.
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים אתה בטח מדבר על 2 ליבות ולא 2 מעבדים אבל העניין זה שתוכל ליראות סרט HD ולקודד או לצרוב תוך כדי זה ולעבור בינהם בלי שהמחשב יתחנן לרחמים אני בניתי תמפרט שלי שאמור להגיע מחר שיעשה את הפעולות העלו בלי בעיות למרות שאני לא מקודד הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.