עבור לתוכן

3870 מול 8800

Featured Replies

פורסם

למה לך?

אם הייתה עשיר לא עדיף לקנות כבר 2 8800U ?

או 4 3780

:lol: :lol: :lol:

פורסם

לא נכון בעליל

ה8800GT קרוב אליו מאוד בהרבה מבחנים ועולה חצי מהמחיר

בנוסף אם אתה מחלק תתקציב לשניים אתה תוכל לקנות 8800GT היום וכרטיס חזק בהרבה מה8800GTX בעוד שנה וחצי ב1500 שקל ששמרתה בהתחלה

להיום ה8800GT מספיק לכל גימר שפוי

גימרים לא שפוים לא קונים כרטיס אם עלות תועלת טובה אלה כרטיס או כמה כרטיסים ביחד שיתנו כמה שיותר ביצועים

כן צודק, האמתי התייחסתי לתקופה שלא היה 8800GT למשהו בהודעה שלי :s07:

פורסם

חוץ מ- DX10.1 לא לשכוח של- 3870 יש תמיכה חומרתית בכל הנוגע לפורמט HD מה שבעתיד יכול להפוך להיות שימושי.

ככה שהיות וביצועים פר $ ה- 3870 וה- 8800GT די שקולים, דווקא התוספות הקטנות של ה- Radeon מטות את המשקל טיפה לטובתו.

לי נראה שדווקא הוא יהיה הלהיט של חגי החורף בעולם.

פורסם

גם ל8800GT יש תמיכה בHD

אומנם לא רחבה כמו ב3870 אבל תמיכה בכלל לא רעה

ובנוסף אם מעבד טוב ו2 גיגה זיכרון או יותר לא אמור להיות בעיות

פורסם

בדיוק תמיכה חומרתית בHD לגבי הGPU כדי לקחת כוח מהCPU היא גימיק ברוב המקרים. מי שיש לו מעבד מספיק טוב לא יצטרך את העזרה הזו ב99.9% מהמקרים.

פורסם

אני חושב שהוא יתכוון למולטיטסקין או איך שכותבים את זה אבל ה8800GT גם ככה תומך בסירטי HD כמו 8500GT וזה מספיק בהחלט

אם פה ושם יהיה איזה סרט שלו ניתמך אז המעבד יעבוד קצת לא נורא

רק למי שסרטים וסדרות HD זה השימוש העיקרי עדיף 3870 וזה אם הוא גם משחק ולא רק צופה בסרטים

בפועל רוב האנשים עדיין צופים בDIVX וגם אני למרות שהמחשב החדש יהיה חזק מאוד יצפה בעיקר בDIVX בשנים הקרובות

פורסם

למה לך?

אם הייתה עשיר לא עדיף לקנות כבר 2 8800U ?

או 4 3780

:lol: :lol: :lol:

תכלס....

פורסם

אני חושב שהוא יתכוון למולטיטסקין או איך שכותבים את זה אבל ה8800GT גם ככה תומך בסירטי HD כמו 8500GT וזה מספיק בהחלט

אם פה ושם יהיה איזה סרט שלו ניתמך אז המעבד יעבוד קצת לא נורא

רק למי שסרטים וסדרות HD זה השימוש העיקרי עדיף 3870 וזה אם הוא גם משחק ולא רק צופה בסרטים

בפועל רוב האנשים עדיין צופים בDIVX וגם אני למרות שהמחשב החדש יהיה חזק מאוד יצפה בעיקר בDIVX בשנים הקרובות

כדי שתיהיה באמת בעיה משמעותית צריך לא סתם "להדליק את האימיול" ברקע או כל תוכנה אחרת מהסוג אלא משהו רציני בהרבה שדורג הרבה כוח מהCPU למשל קידוד.

עכשיו תגיד לי אתה גם אנשים רואים סרט ומקודדים באותו הזמן סרט אחר?

פורסם

בעיקרון זה דווקה אפשרי

אבל גם אז ברוב הקידודי HD ה8800GT תומך ככה שרק בקצת סרטים זה יכול להיות לא נוח

פורסם

כדי שתיהיה באמת בעיה משמעותית צריך לא סתם "להדליק את האימיול" ברקע או כל תוכנה אחרת מהסוג אלא משהו רציני בהרבה שדורג הרבה כוח מהCPU למשל קידוד.

עכשיו תגיד לי אתה גם אנשים רואים סרט ומקודדים באותו הזמן סרט אחר?

אני מקודד כמה סרטים במכה, זה מתחלק על שני המעבדים ורואה סרטים באותו זמן בלי בעיה גם, אני אוהב לעשות MULTITASKING.

לנושא, ה8800GTX אף פעם לא משתלם, מכיוון שHIGH END אף פעם לא השתלמו ואף פעם לא ישתלמו, לשלם קרוב ל4000 אלף ש"ח רק בשביל כרטיס חזק ככל שיהיה זאתי בדיחה, ומי שמשלם שירגיש טוב נו מה להגיד, השטן לא בורא אנשים חכמים.

פורסם

אתה בטח מדבר על 2 ליבות ולא 2 מעבדים

אבל העניין זה שתוכל ליראות סרט HD ולקודד או לצרוב תוך כדי זה ולעבור בינהם בלי שהמחשב יתחנן לרחמים

אני בניתי תמפרט שלי שאמור להגיע מחר שיעשה את הפעולות העלו בלי בעיות

למרות שאני לא מקודד הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים