פורסם 2003 במרץ 2822 שנים שלום חברים פיתאום המסך שינה צבעים איך אני בודק שהמסך לא התעייף הכרטיס חדש (חודשים) מה עושים תודה
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים תבדוק גם שהחיבור של המסך למחשב (=הכרטיס מסך) מחוזק עד הסוף. אצלי היתה תקופה שהוא היה רופף ובתזוזות של המארז המסך היה הופך לירוק
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים בהחלט נשמע כמו הכבל של המסך או אחד הפינים שהתעקם שהכנסת את החיבורתבדוק גם את הכיוון הזה
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר תבדוק גם שהחיבור של המסך למחשב (=הכרטיס מסך) מחוזק עד הסוף. אצלי היתה תקופה שהוא היה רופף ובתזוזות של המארז המסך היה הופך לירוק איך עושים את הביטול מגנטיות
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים גש לתפריט ה OSD של המסך וזה נמצא ב Advanced או סתם גלוי לעין, יש לזה אייקון של מגנט עם פס עליו.
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר גש לתפריט ה OSD של המסך וזה נמצא ב Advanced או סתם גלוי לעין, יש לזה אייקון של מגנט עם פס עליו.אחי מה זנה ואיפה אני מוצא את ה OSD בקליק על שולחן העבודה??? לא מצאתי את
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר אחי יש לי מסך prview אבל אין לי מסך חדש יש כאן רק למרכז , בהירות או לסדר עיוות נדמה לי ש OSD נמצא רק במסכים חדשים
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים לא ממש........ "הביטול המגנטי" נמצא גם במסכים ישנים. למשל היה לי מאג משנת 96 שהיה לו את הפיצ'ר
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים זה לא קשור ללחוץ על ההגדרות מסך זה לא יעזור תבדוק במחשב שלך לחיצה על המקש הימני ..תלך לחומרה ותראה יכול להיות שמא לא התקנתה את הכרטיס מסך בצורה נכונה או שהוא בכלל יצא לך ...כלומר הבורג שמחזק אותוהתרופף .. בקיצור זהי הבעייה שלך ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.