פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים שמעתי כבר שCD לא קורא צרובים אבל קורא מקוריים איך זה שמקוריים הוא לא קורא וצרובים כן? (תמיד יש מקום וזמן לשאלה טיפשית) ;D ;D ;D
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים תראה מניסיון, כונני דיסקים נהרסים יש להם בלאי מהיר יחסית (בן כמה הכונן?), ולכן במקום להסתבך איתו אולי כדאי לשקול להשקיע 200 שקל ולקנות סידירום חדש או 250-300 שקל ולקנות דיוידירום. יותר מזה אין לי מה להציע לך אבל אני בטוח שנייק יתן לנו כאן הרצאה מלומדת מנומקת מדוקדקת מבוססת ומוארכת (נגמרו לי שמות התואר) ;D ;Dנ.ב נייק אני סתם צוחק לפי דעתי זה נורא טוב מצדך שאתה משקיע בכל תשובה שאתה נותן (וזה היה ברצינות)
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים הדיסקים האלו הם קטנים או בצורה יוצאת דופן?לא כל כונן מתמודד איתם כמו שצריך.
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר הכונן לא קורא דיסק ספציפי או את כל הדיסקים שאתה מקבל ממגזינים? אחי רק של המגינים בגל זה אני משתגע אולי ישלהם איזה הגדרה אחרת אבל לאחי במחשב זה כן עובד לכן אני מבואס מזה
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים הכונן לא קורא את כל הדיסקים שאתה מקבל מהם???אני גם מנוי אליהם.... אצלי עובדים טוב מאוד!
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים יתכן וחסרה לך תוכנה או פלאג אין לפתיחת קבצי המגזיןבאיזה פורמט קבצי המגזין ?
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר אחי זה לא הבעיה בצעתי ניסוי ונראה שזה בעייה של העינית הקריאה מסקנה החלפתי כונן ובא גואל לציון תודה לכל העצוצ של החברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.