עבור לתוכן

חדש בתחום הראווטרים (נתבים) ומעוניין לקבל עצות בתחום זה...

Featured Replies

פורסם

שלום... לא מזמן רכשתי מחשב חדש, מה שמאלץ אותי לרכוש נתב/ראווטר ל-2 המחשבים שבביתי... הידע שלי בנתבים שואף ל-0 ולכן אני פונה אליכם לקבל עזרה...

הספקית שלי כרגע היא בזק... אני חושב שכדאי יותר לקנות מהם את הנתב מכיוון שתתאפשר תמיכה מצד החברה (מה שדיי נחוץ משום שאין לי מושג מה אני עושה עם הנתב)... אני רוצה שהנתב יהיה אל-חוטי, קל ונוח לשימוש, שלא יעשה לי בעיות עם משחקי רשת (לחבר שלי למשל יש בעייה עם כל מיני משחקי רשת כאשר הLATENCY שלו עומד על מספר אסטרונומי...), ושאני אוכל לנתק אותו ולחבר אותו בקלות...

אם יש המלצות על איזה נתב שעונה על הדרישות האלה, אשמח לשמוע ;)

תודה מראש

פורסם

תשמע ידידי...

אני לא ממליץ לך לרכוש את הנתב של בזק.

גם לי יש את הנתב של בזק ואני סובל מהאטה בתוכנות שיתוף.

לאחר נטרול גורמים אחרים , יש לי חשד מאוד גדול בנתב שלהם שהוא אחד הכלים שלהם להאט את התעבורה.

כמובן שזה רק חשד שלי לעת עתה.

ישנה רשימה של נתבים לא מומלצים מכיוון שהם עושים בעיות בהתקשרות,ניתוקים וכן יכולים להוות בעיה בתוכנות שיתוף.

לגבי הכן מומלצים אחרים יוכלו לתת לך המלצה טובה.

פורסם

...

לאחר נטרול גורמים אחרים , יש לי חשד מאוד גדול בנתב שלהם שהוא אחד הכלים שלהם להאט את התעבורה.

כמובן שזה רק חשד שלי לעת עתה.

....

שטויות, הבעיה היחידה בנתבים של בזק היא שהם פשוט גרועים (הכוונה היא בעיקר לסימנס).

מבחינת בזק (שהיא ספקית התשתית) אין בעית פס, הbackbone שלה יכול לעבוד בעומס גדול יותר בהרבה ממה שכרגע יש.

הייתי ממליץ לך נראות מה מציעים לך בספקיות מבחינת נתב + תמיכה, זה עדיין לא משתלם, אבל אם אתה חייב תמיכה אז יתכן שתקבל מוצר יותר טוב.

לגי נתבים ממולצים, יש בסטיקי או בחיפוש בפורום.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בSTICK ולא מצאתי שום דבר שמסביר את זה... הכל רק מסביר לגבי נתבים בכללי... אופן שימוש וכו'.... אבל אין רשימת דגמים מומלצים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים