עבור לתוכן

השנאי של ה סאמסונג 971P משמיע רעשים מוזרים והמסך לא נדלק.. איך לדעתכם אפשר לתקן?

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי SAMSUNG 971P כבר כחצי שנה... ניסיתי להדליק את המחשב אתמול יש תמונה לשניה אחת מהמסך ואז הוא מפסיק לעבוד.. השנאי כוח 12 AC\DC משמיע זימזום עצבני ואני בטוח שהוא לא מצליח להפעיל את המסך.. כי שהמסך עבד תקין לא היה זימזום... שאלתי במספר חנויות חשמל ואף אחת לא יודעת מה זה שנאי למסך LCD או שאין אצלם. בבאג איפה שקניתי את המסך אמרו לי לפנות למפיצה חיון לבקש אחריות על החלק, אבל היא נמצאת בצפון בחצי השני של הארץ מאיפה שאני גר .. מה גם הם רוצים שאני אשלח להם גם את המסך וגם את השנאי ( איפה ההגיון שלהם המסך בסדר גמור בישביל מה לסכן מסך של 2000 שקל במישלוח ).

מה את מציאים לעשות?

לנסות לתקן אצל חנות אלקטרוניקה מקומית ( רק שזה לא יפגע לי במסך בסוף והאם זה אפשרי לתקן כזה חלק בחנות שכונתית)?

לקנות חדש? ( איפה קונים, ואיזה שם בדיוק יש לחלק הזה וכמה עולה )?

תודה על כל עזרה שאתם יכולים לתת לי.

פורסם

קודם שאתה מתחיל לחפש "פתרונות יצירתיים" - דבר עם חיון שוב, תסביר להם את הבעיה ואת הקושי במשלוח, ותבקש שימצאו פתרון. אולי שיעשו את המשלוח על חשבונם. אם הם מתעקשים שתשלח גם את המסך - זה גם לא נורא, כי אם שולחים ב-UPS למשל, יש ביטוח של UPS על המשלוח, ובכל מקרה יש לך אחריות על המסך גם כן. ייהרס? יחליפו גם אותו.

פורסם

גם אם זאת אחריות של היבואן, חנות כמו באג אמורים לטפל בבעייה ולא הלקוח כי רכשת את המסך שם. זה כמו שאתה רוכש כרטיס מסך והוא נשרף לאחר זמן מה, והוא בתוקף אחריות. אתה הולך לחנות שרכשת ודורש שרות וכל חנות שמכבדת את עצמה אמורה לנהוג כך. לעניות דעתי זאת גם חובתה ותקנו אותי אם אני טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים