עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מבולבל קשות לגבי 8800GT ....

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הבנצ'ים ובשביל הבדל של2-5 fps אני לא מוכן לשלם יותר מ200 שקל וכמבון שלא לחכות עוד זמן כי אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מוכן לכבוד בחנוכה.

מפרט:

q6600@3.0ghz

gskill 2048gb

liberty 500.

עכשיו כנראה אני אקנה את הgt ולכן יש לי שתי שאלות:

1) האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר כולל כל הפילטרים והפיזיקה וכו' ברזולוציה של 1280X1024? [זוהי בעצם מטרת המחשב העיקרית.....]

2)אני לא יודע מאיזה חברה הכי שווה לי לקנות את הכרטיס הנ"ל.[אני מתכנן לחבר את המחשב גם לטלוויזיה...ככה שאני צריך מתאמים בבאנדל].

מצאתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 הוא נראה לי הכי שווב וגם יש לו OC. אם יש כרטיס יותר זול או שהOC לא מצדיק את הבדל המחרים let me know....

תודה רבה לעוזרים....

פורסם

לגבי קריסיס:

אפילו ה8800U לא מפעיל את קריסיס על הכי גבוה ומקבל FPS נורמלי.

איזה חברה?

לא משנה איזה חברה כל עוד היא חברה מוכרת ויש לכרטיס 3 שנים אחרויות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה... ואם כן אז המצב של קרייטק עגום מאוד.....

אוקי אז נגיד שחלק מההגדרות יהיו על high וחלק על Uh מה שחושב לי זה שיהיה הכי הרבה AA.

מצאתי גם את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=852 אני פשוט לא יודע אם הOC של הBFG שווה את ה90 שקל הנוספים בבקשה תמליצו לי מה אתם הייתם קונים אם הייתם במקומי...

שוב תודה....

פורסם

אוקי אז נגיד שחלק מההגדרות יהיו על high וחלק על Uh מה שחושב לי זה שיהיה הכי הרבה AA.

מצאתי גם את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=852 אני פשוט לא יודע אם הOC של הBFG שווה את ה90 שקל הנוספים בבקשה תמליצו לי מה אתם הייתם קונים אם הייתם במקומי...

שוב תודה....

לא שווה את ה90 ש"ח האלו!

תעשה OC עצמאי, יש פה באתר מדריך מפורט

פשוט תקנה את ה8800GT הכי זול עם האחריות הכי ארוכה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

משהו יכול להביא לינקים של עוד כרטיסים מומלציםחוץ מאלה שאני הבאתי? אני רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שאני מבצע את הקנייה הנכונה....

פורסם

ראיתי את הבנצ'ים ובשביל הבדל של2-5 fps אני לא מוכן לשלם יותר מ200 שקל וכמבון שלא לחכות עוד זמן כי אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מוכן לכבוד בחנוכה.

מפרט:

q6600@3.0ghz

gskill 2048gb

liberty 500.

עכשיו כנראה אני אקנה את הgt ולכן יש לי שתי שאלות:

1) האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר כולל כל הפילטרים והפיזיקה וכו' ברזולוציה של 1280X1024? [זוהי בעצם מטרת המחשב העיקרית.....]

2)אני לא יודע מאיזה חברה הכי שווה לי לקנות את הכרטיס הנ"ל.[אני מתכנן לחבר את המחשב גם לטלוויזיה...ככה שאני צריך מתאמים בבאנדל].

מצאתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 הוא נראה לי הכי שווב וגם יש לו OC. אם יש כרטיס יותר זול או שהOC לא מצדיק את הבדל המחרים let me know....

תודה רבה לעוזרים....

אממ אני אישית לא מבין מה כולם פה נדבקו ל-Crysis..

למה לנסות להתאים את המחשב אליו? זה סה"כ משחק..

תקנה מה שאתה צריך.. במסגרת התקציב שהקצבת לעצמך וזהו.

החברה פשוט הוציאה משחק שהקדים את זמנו וגם כרטיס חזק ביותר לא מריץ אותו חלק.

פורסם

אם הגדרות על HIGH ובלי לערב V-HIGH ברזולוציה של 1280X1024 תוכל לשים אולי AAX2 או AAX4 עם ה 88GT.

פורסם
  • מחבר

ולגבי הGT של TWINTECH חפשתי באתר שלהם ולא מצאתי את הבאנדל שמגיע איתו... משהו יכול להביא לי פרטים? והכי חושב הוא הוא יכלול חיברום לטלווזיה?

שוב תודה רבה...

פורסם

הגרפיקה של קרייסיס מדהימה, בקושי האולטרא מריץ אותו על HIGH עם פילטרים, בכל מקרה תבדוק

באנצים שלו ותראה אם הוא מסוגל להריץ את קרסיס כמו שאתה רוצה (כמעט בכל השוואה יש קרייסיס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.