עבור לתוכן

TWINMOS או WINBOND ?

Featured Replies

פורסם

מדובר בזיכרון 3200 DDR 256 PC

ה TWINMOS מעט יותר יקר ( כ- 30 ש"ח) האם הוא גם שווה יותר ?

פורסם

הם זהים

פורסם

WINBOND הוא יצרן של זיכרונות (ציפים) אשר מוכר את הזיכרונות לחברות רבות.

אתה יכול למצא זיכרות אלו בסטקים של CORRSIAR , TWINMOS וגם בכאלו שמיוצרים בגואוטמלה, קפריסין ועזה.

WINBOND גם מיצר סטיקים משלו ואז יש לך מדבקה של WINBOND על הזיכרון כולל הקוד של היצרן.

רוב הזיכרונות שנמכרים בארץ הם GENERIC של מיקרון, סמסונג, WINBOND, LD ואחרים.

זיכרונות GENERIC לא עוברים בדיקות איכות, זיכרונות מקוריים עוברים בדיקות איכות.

בארץ נמכרים רק WINBOND גנריים ולפי מה שכתבו באתר הזה הם לא רעים הכלל.

פורסם

לפי ביקורות ולפי התנסות אישית אני מבין שהPCB של הטוינמוס יותר איכותים מהוינבונד

אבל הציפים זהים

BH5

פורסם

הכי חשוב שיהיה BH5 בזיכרון

פורסם

לפני שבועיים קניתי מזיגזג מחשב עם זכרונות WINBOND ואמרו לי שהם GENERIC ולא WINBOND מקורי, ואתם אומרים ש BH5 טוב ולא משנה מי מיצר אותם.

הזיכרונת שלי הם 333 , שווה להחליף אותם ?

פורסם

זו בעיה לא קטנה

מצד אחד עדיף זכרונות מחברה בעלת שם שבודקת את הזיכרון ומצד שני משתלם כספית לקנות זכרונות גנרים

גם לי יש זיכרון בלי שם של BH5 שהגיע עם מדבקה 3200 וזהו

לדעתי הם לא כאלה איכותיים כמו מהחברות בעלות השם ואין כאן מציאות גדולות, זה כנראה עובד במהירות המוצהרת ועם תזמונים סטנדרטים וזהו.

פורסם

שוב, מהתנסות שלי עם זכרונות Winbond גנריים (Winbond BH-5 256MB PC3200) שקניתי, הם לא מציאה כזאת גדולה.

זיכרון אחד רץ במערכת שלי יופי - 202Mhz 5-2-2-2.

לעומת זאת אם מנסים להריץ 2 מהזכרונות האלה ביחד על האסוס שלי הם רצים רק ב166 מה"ז על ערוץ אחד, ואם מנסים להריץ אותם ב2 ערוצים לא יותר מ100 מה"ז.

פורסם

לפני שבועיים קניתי מזיגזג מחשב עם זכרונות WINBOND ואמרו לי שהם GENERIC ולא WINBOND מקורי, ואתם אומרים ש BH5 טוב ולא משנה מי מיצר אותם.

הזיכרונת שלי הם 333 , שווה להחליף אותם ?

לפי מה שאני יודע דגמי ה-PC2700-DDR333 מגיעים רק עם הצ'יפים Winbond BH6 ולא BH5, תבדוק שוב.

פורסם

לי יש זיכרון של CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory והוא עובד כמו מלך ביציבות מלאה ב239 MHZ באס

בתיזמונים של 5-2-2-2.0

פורסם

שוב, מהתנסות שלי עם זכרונות Winbond גנריים (Winbond BH-5 256MB PC3200) שקניתי, הם לא מציאה כזאת גדולה.

זיכרון אחד רץ במערכת שלי יופי - 202Mhz 5-2-2-2.

לעומת זאת אם מנסים להריץ 2 מהזכרונות האלה ביחד על האסוס שלי הם רצים רק ב166 מה"ז על ערוץ אחד, ואם מנסים להריץ אותם ב2 ערוצים לא יותר מ100 מה"ז.

למה התכוונת, יש לך דואל DDR ?

בדרך כלל יצרני הלוחות הרגילים לא מתחייבים שתוכל להריץ שני סלוטים בתזמון מקסימלי אלא אחד בלבד.

זו גם הסיבה שעדיף אחד של 512 על פני 2 של 256

פורסם

אצלי עובד יופי על באס 200 2 2 6 1T CAS 2 !

שני סטיקים .

אני לא יודע למה כתבת את מה שכתבת על שרק סטיק אחד יעבוד ,ממש לא נראה לי.

אני לא מת על הBH5 שזולים שמוכרים פה (זה זכרונות גנריים)

בקרוב יגיעו TWINMOS 466 ! סוף הדרך לארץ והם יהיו הבחירה הכי טובה.

מומלץ לחכות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים