עבור לתוכן

כמה חתימות שלי בפוטושופ !

Featured Replies

פורסם

אני כבר בפוטו למעלה משנה.

הקרדיט שיש על החתימות [NIV.O]

זה השם המלא שלי,אז אל תגידו

גנבתה וכל השטויות האלה,פרסמתי

את החתימות במלא פורומים אז יש

סיכוי שראיתם אותן איפה שהוא.

הנה החתימות :

החתימה הראשונה שלי-

tripleh2wb5.jpg

והנה שאר החתימות-

bmxud7.jpg

greendaynew2ci4.jpg

hulkoy1.jpg

breakdanceuw8.jpg

ronije2.jpg

avrillavigneit8.jpg

skazinewwi4.jpg

לוגו שהכנתי לעצמי-

nivlogobwfcn1.jpg

פורסם

חתימות יפות אם תביא מדריך איך עשית את השילוב צבעים הזה אני אודה לך מאוד :yelclap:

פורסם

הראשונה מגניבה, וכך גם החתימה של הHulk וSkazi והלוגו.

כל השאר - עייפים, מצועצעים, לא מרשימים במיוחד.

פורסם

סגנון ישראלי , לא אוהב אותו ממש (צבעים,עומס וכו' ..)...

בכל מקרה החתימה שנראתה לי הכי טוב זאת של HULK :)

פורסם

איך אפשר לאהוב אמריקאי איךך

פורסם
  • מחבר

הנה עוד כמה חתימות שלי שהם פחות מפוצצות :

villa2mo7.jpg

torresfv1.jpg

captainamericaee2.jpg

81127945yd2cv8.jpg

puertacs9.jpg

פורסם

פה עשית רקע ושילבת תמונה

החתימות הראשונות יותר הרשימו

הייתי רוצה לדעת איך השתמשת שם בגרדייאנטים והשילוב צבעים ממש הרשים

אני פשוט עדיין מתחיל עכשיו ללמוד פוטושופ

פורסם

ניב, בלי להעליב, אני לא אהבתי אף אחת מהחתימות. ואני אסביר למה:

הבעיה העיקרית של רוב יוצרי החתימות היא שהם מסתפקים בלמקם טונות של חומר מצולם שקשור בנושא החתימה, לשחק קצת עם layer mask כדי לשים את התמונות בצורה "מעניינת" (שברוב המקרים מדובר בערבוביה לא נעימה לעין), לשחק עם color balance וקונטראסט, לשים איזה פילטר של נקודות או רשת מאחורה - ו... יש לנו חתימה.

ניב, מה שציינתי חוזר בכל החתימות שלך. והגרוע מכל הוא שחלק מהתמונות שאתה משלב פשוט חוזרות על עצמן בהיפוך מראה (בולט במיוחד בחתימות של סקאזי ושל HULK). לא רק שזה לא עובד עלי, זה ממש גורע מהתוצאה.

אז אני יכול להבין שאתה רק בתחילת הדרך בכל הקשור בפוטושופ, והחתימות האלה הן טובות בתור תרגול בסיסי של משחקים התחלתיים עם הכלים הנפוצים ב PS.

למרות שעניין החתימות מעולם לא עניין אותי באמת, הייתי שמח לראות חתימות שכוללות בתוכן משהו מקורי שנוצר ע"י המעצב עצמו, במקום ערבוביה של דברים מוכנים ו/או פילטרים חסרי משמעות וערך (כמו הנקודות המאוסות האלה ברקע) שכביכול אמורה לעשות על מישהו רושם בגלל ה"בלאגן" שנוצר.

אז יאללה, תתחיל לחשוב בצורה יצירתית באמת וליצור דברים מקוריים. בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

^^תודה על התגובה הבונה.

אני יסביר לך למה אני ככה,הכל התחיל שהייתי בפורום רגיל

אתה יודע,עם כל הנושאים שבעולם.לעיתים קרובות היה פורום גרפיקה שאליו

נכנסתי ונגלתי לעלום הזה של היוצרים.אני כמובן לא יכולתי לעמוד באתגר וישר התחלתי,

הבעיה היא שלא התחלתי במקום הנכון,רכשתי ידע לא מקצועי,ולכן אני נמצא איפה שאני

נמצא ,עם יכולות בסיסיות בפוטו.

אילו הייתי מתחיל את "קריירת" עיצוב הגרפיקה שלי במקום יותר מקצועי ויותר מוסמך

תאמין לי שהייתי מגיע לרמות הגבוהות.

מקווה שהסברתי את עצמי כראוי,

ניב.

פורסם

זה מובן, וזה למעשה אחד הדברים שיעסיקו אותך בתחום (לא רק ב PS). מעבר למה ללמוד, חלק מתהליך ההתפתחות הוא גם לחפש איך ללמוד. זה חלק מהתהליך, במיוחד בהתחלה. ושנה אחת היא עדיין התחלה, תאמין לי. זה לא רק ללמוד את PS - כל הרעיון הוא להבין ש PS הוא לא המטרה, אלא רק האמצעי להגיע למטרה. כך שגם אם אתה מגיע לרמת התמקצעות גבוהה בכלים של PS, אתה צריך עדיין לגרום להם לשרת אותך כמו שצריך. זה ידע נרכש, וצריך ללמוד איך לרכוש אותו. זה לא טרויואלי.

אז התהליך שעברת עכשיו, בעייתי ככל שיהיה, הוא מנת חלקו הטבעית לכל אחד שמנסה להתחיל להתפתח בלי הדרכה במוסד לימודי. זאת המציאות, אז אתה לא צריך להרגיש רע עם זה.

אחת הנקודות הכי בעייתיות לאלו שלומדים "לבד" היא ביקורת עצמית. זה דבר כמעט בלתי אפשרי, ובהנתן מצב בו אתה לא יכול להסתמך על אחרים שיעבירו ביקורת, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות (לפחות בהתחלה) הוא לרדוף אחר מקורות השראה, ולתת להם להנחות אותך. ציורים, תמונות, עיבודים גראפיים, ספרים - כל מה שבא ליד. מאחר ואין לאף אחד יכולת של ממש לביקורת עצמית, הדבר היחיד שהוא יכול לעשות הוא להקפיד על כללים מנחים כמה שיותר, כך שכשיגיע לרמה באמת גבוהה (וכתוצאה מכך כבר ילמד מהיכן לדלות את הביקורות המקצועיות), הוא יוכל לשחק עם הכללים האלה ואפילו לשבור אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים