פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים לא להתבייש להגיד את האמתהלכתי על סיגון שחור צהוב אדום... תוכן הכותרת Devil שטן מזיר אדום בכל העיניןזה האתרhttp://kobi.zapto.orgתגובות חברה
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים הכפתורים בצד לא נראים טוב (סגנון מיושן) כל השאר סבבה ...השרת שלך של MU אולי אני ישחק אם תספר עליו קצת ?
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר הכפתורים בצד לא נראים טוב (סגנון מיושן) כל השאר סבבה ...השרת שלך של MU אולי אני ישחק אם תספר עליו קצת ?יש פירוט באתר והרשמה והורדה הכל שם עם תירשם שיהיה לך בהצלחה
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים לא להתבייש להגיד את האמתאני לא יודע מאיפה להתחיל.. הפונטים, הצבעים, העיצוב, המיקום של האלמנטים הכל פשוט גרוע.תחשוב על למצוא טמפלט חינמי ולהשתמש בו, כי כרגע האתר ממש רע.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים סה"כ מעוצב נחמד, הייתי משפר את העיצוב של מעבר על הכפתורים. התמונה שלמטה לא ברורה (אולי היא מופיע קטוע או משהו).
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר עיצבתי אותו מחדש עדין לא סיימתי את הכל אבל דף ראשי די סיימתיתגובות בבקשה
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר למה הוא עושה בעיות בפייר פוקסכל מי שיש לו אקספלורר רגיל עובד לו טוב מענין למה זה ככה :s05:
פורסם 2008 בינואר 717 שנים יש הבדלים בין הדפדפנים בהצגת תוכן של עמודי WEBבגלל זה יש לך אתרים שבכלל לא תומכים בשום דבר חות מאקספלורר כמו כל מיני אתרים של בנקים ורשויות (שזה ממש דבילי)חפש בגוגל ותראה שההבדלים יכולים להיות מאוד משמעותיים בדברים מסויימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.