פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים היי,אני לא בטוח שאני בפורום הנכון.......ולשאלה:האם יש אפשרות לחבר מחשב ל 2 מסכים כך שאוכל לדוגמא לצפות בחלון(יישום)נפרד בכל מסךאם כן איך אני עושה זאת??בתודה מראש
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים לא נראה לי שאתה בפורום הנכון אבל בכל מקרהאני בטוח שאפשר לעשות את זה - ראיתי פעם בתערוכה שמישהו חיבר מחשב אחד לשני מסכים וגם לשני עכברים ושני מקלדות ועבדו במקביל. הוא השתמש בקופסאת חיבורים מיוחדת למטרה הזו, עד 4 סטים על מחשב אחד. (היה גם הפוך - 2 מסכים מקלדות ועכברים על מחשב אחד)
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים יש לך בכרטיס מסך חיבור ל2 מסכים (DVI+DVI \ VGA+VGA \ VGA+DVI) ?אם כן, אין שום בעיה לחבר שני מסכים ביחד, אפשרי גם לתת לכל אחד מהם שטח מסך משלו.בקשר לעכבר ומקלדת, אין שום בעיה לחבר עוד סט ב-USB.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים אבל העכבר והמקלדת הנוספים ישלטו על אותו הדבר בדיוק, זה לא שיהיה עוד סמן עכבר או אפשרות לעשות שתי פעולות כל פעם עם המקלדות.ולכן מיותר לדעתי.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר אני מתכוון עם עכבר ומקלדת אחת לשלוט על DESKTOP אחד שמפוצל לשני מסכים.איך אני עושה את זה בדיוק??בתודה מראש
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים יש לך בכרטיס מסך חיבור ל2 מסכים (DVI+DVI \ VGA+VGA \ VGA+DVI) ?אם כן, אין שום בעיה לחבר שני מסכים ביחד, אפשרי גם לתת לכל אחד מהם שטח מסך משלו.בקשר לעכבר ומקלדת, אין שום בעיה לחבר עוד סט ב-USB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.