פורסם 2003 במרץ 2822 שנים שלוםיש לי 512 ראם (ראה מפרט) ותהיתי אם כדאי לי לבטל לחלוטין את הזיכרון הוירטואלי....אם כן, אז כיצד עושים זאת?אם לא, אז מדוע לא?תודה לכם מראש
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים לא כדאי לבטל את הזיכרון הוירטואלי, משום שיש משחקים כבדים יותר שידרשו זיכרון, ויתרסקו באמצע אם נגמר הזיכרון.יש גם תוכנות כבדות שדורשות וירטואלי, לכן לא כדאי.איו היו לך 768,1GB של זיכרון אפשר היה לחשוב על לבטל את הזיכרון, אני שיש 512 , ביטלתי אותו לכמה זמן עד שנתקלתי בבעיות...
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים לדעת מומחים אסור בכלל לבטל את הזיכרון הוירטואלי ולא חשוב כמה זיכרון מותקןאת היתרון של הזיכרון הנוסף המותקן מקבלים בכל מקרה
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים אלא אם יש לך סטיק של 4 GB של מיקרון ;Dזה דבר חזק!!!בכל אופן לא כדאי לחושב בכיוון של ביטול הזיכרון אם יש לך פחות מ 1גיגה היה לי לשבועיים 1גיגה ביטלתי לשם בדיקה והכל עבד טוב בעיקרון אבל המחשב בכל זאת קרס כשהעלתי ממש הרבה תוכנות ועוד משחק כך שעדיף לא לעשות זאת.בכל מקרה הווינדוס משתמש בזיכרון RAM שלך כעדיפות ראשונה.ולגבי ביטול זיכרון ווירטואלי אם אתה משתמש במערכת הפעלה XPאז לך :properties on my computer>Advanced>settings on performance>Advanced>Changeמה שכן מאוד מומלץ להפוך את הזיכרון הווירטואלי מדינמי לסטטי הכוונה שהוא לישתנה ועושים זאת ע"י הקצאת תווח של זיכרון שווה נגיד כמו אצלי 1000-1000 ועדיף לעשות זאת ישר אחרי התקנת ווינדוס כי כך הקוסץ יהיה ממוקם יותר קרוב ל MBR והגישה אליו תהיה מהירה יותר .
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים איזה שטויות לי יש 512(בקרוב 1GB)ו אני כמעט תמיד 60% פנוי ואני בלי זכרון וירטואלי
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים איזה שטויות לי יש 512(בקרוב 1GB)ו אני כמעט תמיד 60% פנוי ואני בלי זכרון וירטואליואתה חושב שבגלל שב512 יש לך60%משאבים פנויים אז אם תשים 1024 אז בכלל השימוש בRAM יהיה מזערי?אז לא!!!זה לא פרופורציאונלי וזה מאוד תלוי מה אתה מריץ ברקע.אני עם 512 שלי כשאני מעלה את הXP כבר הוא משתמש ב PAGE FILE ב 126 מגה וזה אחרי שעשיתי מלא טוויקים לווינדוס והורדתי מלא SERVICES שלא צריך.
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים אני דיי מולטי טאסקראני משתמש בכל ה TWEAKSהידועים לאדם(PC ACCELARATOR XG)וכן כן היני משתמש בהרבה TWEAKSשגורמים למחשב להשתמש בפחות זכרון(הרבה פחות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.