עבור לתוכן

ביטול הזיכרון הוירטואלי

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי 512 ראם (ראה מפרט) ותהיתי אם כדאי לי לבטל לחלוטין את הזיכרון הוירטואלי....

אם כן, אז כיצד עושים זאת?

אם לא, אז מדוע לא?

תודה לכם מראש

פורסם

לא כדאי לבטל את הזיכרון הוירטואלי, משום שיש משחקים כבדים יותר שידרשו זיכרון, ויתרסקו באמצע אם נגמר הזיכרון.

יש גם תוכנות כבדות שדורשות וירטואלי, לכן לא כדאי.

איו היו לך 768,1GB של זיכרון אפשר היה לחשוב על לבטל את הזיכרון, אני שיש 512 , ביטלתי אותו לכמה זמן עד שנתקלתי בבעיות...

פורסם

לדעת מומחים אסור בכלל לבטל את הזיכרון הוירטואלי ולא חשוב כמה זיכרון מותקן

את היתרון של הזיכרון הנוסף המותקן מקבלים בכל מקרה

פורסם

אלא אם יש לך סטיק של 4 GB של מיקרון ;D

פורסם

אלא אם יש לך סטיק של 4 GB של מיקרון ;D

זה דבר חזק!!!

בכל אופן לא כדאי לחושב בכיוון של ביטול הזיכרון אם יש לך פחות מ 1גיגה היה לי לשבועיים 1גיגה ביטלתי לשם בדיקה והכל עבד טוב בעיקרון אבל המחשב בכל זאת קרס כשהעלתי ממש הרבה תוכנות ועוד משחק כך שעדיף לא לעשות זאת.

בכל מקרה הווינדוס משתמש בזיכרון RAM שלך כעדיפות ראשונה.

ולגבי ביטול זיכרון ווירטואלי אם אתה משתמש במערכת הפעלה XP

אז לך :

properties on my computer>Advanced>settings on performance>Advanced>Change

מה שכן מאוד מומלץ להפוך את הזיכרון הווירטואלי מדינמי לסטטי הכוונה שהוא לישתנה ועושים זאת ע"י הקצאת תווח של זיכרון שווה נגיד כמו אצלי 1000-1000 ועדיף לעשות זאת ישר אחרי התקנת ווינדוס כי כך הקוסץ יהיה ממוקם יותר קרוב ל MBR והגישה אליו תהיה מהירה יותר .

פורסם

איזה שטויות לי יש 512(בקרוב 1GB)ו אני כמעט תמיד 60% פנוי ואני בלי זכרון וירטואלי

פורסם

איזה שטויות לי יש 512(בקרוב 1GB)ו אני כמעט תמיד 60% פנוי ואני בלי זכרון וירטואלי

ואתה חושב שבגלל שב512 יש לך60%משאבים פנויים אז אם תשים 1024 אז בכלל השימוש בRAM יהיה מזערי?

אז לא!!!

זה לא פרופורציאונלי וזה מאוד תלוי מה אתה מריץ ברקע.

אני עם 512 שלי כשאני מעלה את הXP כבר הוא משתמש ב PAGE FILE ב 126 מגה וזה אחרי שעשיתי מלא טוויקים לווינדוס והורדתי מלא SERVICES שלא צריך.

פורסם

אני דיי מולטי טאסקר

אני משתמש בכל ה TWEAKS

הידועים לאדם(PC ACCELARATOR XG)

וכן כן היני משתמש בהרבה TWEAKS

שגורמים למחשב להשתמש בפחות זכרון(הרבה פחות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים